Killers of the Flower Moon Winactie | Gesloten

Killers of the Flower Moon is de nieuwste film van Martin Scorsese – een van de beste filmmakers aller tijden. De film draait vanaf 19 oktober 2023 officieel in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures International (PPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Killers of the Flower Moon Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Killers of the Flower Moon.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures International (PPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Killers of the Flower Moon (2023)

Killers of the Flower Moon is een Amerikaanse epische western misdaaddrama film uit 2023. De film is geregisseerd en geproduceerd door de legendarische filmmaker Martin Scorsese. Hij schreef het scenario samen met Eric Roth. Het scenario is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2017. Dit boek is geschreven door auteur David Gran. De cast van de film bestaat uit onder andere Leonardo DiCaprioLily GladstoneRobert De NiroBrendan FraserTantoo CardinalJesse Plemons en John Lithgow. Killers of the Flower Moon is de zesde speelfilm waaraan Scorsese en DiCaprio hebben samengewerkt.

Daarnaast is dit ook de tiende speelfilm waaraan Scorsese en De Niro hebben samengewerkt. Ondanks een moeilijke productie, beleefde Killers of the Flower Moon zijn wereldpremière op het 76ste Cannes Film Festival op 20 mei 2023. De film werd daar bijzonder goed ontvangen. De film staat gepland om uit te komen in de Amerikaanse bioscopen op 20 oktober 2023. De film zal later uitgebracht worden op de streamingdienst Apple TV+. Het verhaal van Killers of the Flower Moon neemt plaats aan het begin van de 20ste eeuw. De vondst van olie maakt de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld.

Hun rijkdom trekt onmiddellijk blanke profiteurs aan. Door manipulatie, afpersing en diefstal nemen ze zo veel mogelijk geld van de Osage af. Killers of the Flower Moon is een meeslepende en epische misdaadsaga waarin echte liefde het pad kruist met schofterig verraad. Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat wordt verteld aan de hand van de onwaarschijnlijke liefdesrelatie tussen Ernest Burkhart en Mollie Kyle. Killers of the Flower Moon zal op 19 oktober 2023 uitgebracht worden in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Killers of the Flower Moon (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Killers of the Flower Moon Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Killers of the Flower Moon Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel 16 jaar. Killers of the Flower Moon heeft namelijk een kijkwijzer van 16+. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Killers of the Flower Moon Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures International (PPI), Triple P Entertainment, Filmdepot.nl, Appian Way, Apple Studios, Apple TV+, Imperative Entertainment en Sikelia Productions.

Zo doe je mee aan de Killers of the Flower Moon Winactie

Deze winactie voor de film Killers of the Flower Moon is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.