Killing Eve Winactie | Gesloten

Killing Eve kwam met de release van zijn vierde seizoen vorig jaar tot een einde. Heb je nog niet de kans om deze bijzondere drama en thriller televisieserie te zien? Dan heb ik goed nieuws! Op 15 februari 2023 brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM het vierde seizoen van Killing Eve uit op DVD. Daarnaast brengen ze ook de gehele serie uit in een DVD Boxset. Samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mag ik een winactie houden om de release van de DVD Boxset van Killing Eve te vieren.

Met de Killing Eve Winactie mag ik twee keer een DVD Boxset weggeven van de volledige televisieserie Killing Eve. Deze DVD Boxset bevat dus alle vier de seizoenen van de Britse televisieserie Killing Eve. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Killing Eve

Killing Eve is een Britse drama en thriller televisieserie. De televisieserie is geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk door Sid Gentle Films voor BBC America en BBC Three. Killing Eve is gebaseerd op de Codename Villanelle romans van auteur Luke Jennings. Elk seizoen van Killing Eve had een andere vrouwelijke showrunner en hoofd scenarist. Het eerste seizoen was dit Phoebe Waller-Bridge en het tweede seizoen was dit Emerald Fennell. Voor het derde seizoen werd dit Suzanne Heathcote. Het vierde – en bovendien laatste seizoen – lag in handen van Laura Neal.

In Killing Eve draait alles om een legendarisch kat-en-muisspel met hoofdrollen voor Sandra Oh, Jodie Comer en Fiona Shaw. Oh speelt Eve Polastri, een onderzoeker van de Britse inlichtingendienst die de psychopathische moordenaar Villanelle moet vangen. Villanelle wordt gespeeld door Comer. Het eerste seizoen van Killing Eve beleefde zijn première op BBC America op 8 april 2018. Het vierde seizoen beleefde zijn première op BBC America op 27 februari 2022. De serie kwam tot een einde op 17 april 2022. De eerste twee seizoenen ontvingen positieve recensies, maar de laatste twee seizoenen werden gemixt ontvangen.

Het vierde (en dus ook laatste) seizoen ontving bovendien de meeste negatieve recensies van zowel de recensenten als seriekijkers. De show brak de wekelijkse kijkcijfers en ontving verschillende onderscheidingen, waaronder de British Academy Television Award voor Beste Dramaserie. Zowel Oh als Comer werden geprezen voor hun prestaties en wonnen respectievelijk de Golden Globe Award voor Beste Actrice – Televisieserie Drama en de Primetime Emmy Award voor Outstanding Lead Actress in a Drama Series. Comer en Shaw hebben ook British Academy Television Awards ontvangen voor hun prestaties.

Bekijk hier de officiële trailer van Killing Eve seizoen 1. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Killing Eve Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van Killing Eve Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Killing Eve Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, BBC Three, BBC America, Sid Gentle Films en Endeavor Content.

Zo doe je mee aan de Killing Eve Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Killing Eve Winactie tot en met 3 maart 2023. Om je aan te melden voor de Killing Eve Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Killing Eve Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.