Kingdom of the Planet of the Apes Winactie | Gesloten

Apes Together Strong! Op 8 mei 2024 brengen The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland het nieuwste deel in de langlopende Planet of the Apes filmfranchise uit. Om de release van de nieuwste film – getiteld Kingdom of the Planet of the Apes – te vieren mag ik samen met The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland een winactie opzetten voor de film. Met de Kingdom of the Planet of the Apes Winactie mag ik twee keer een prijzenpakket weggeven van de film. Elk prijzenpakket bevat een T-shirt, een pet, een sleutelhanger en een notitieboekje in het thema van de film.

De prijzenpakketten van deze winactie bevatten helaas geen bioscoop vrijkaarten voor de film Kingdom of the Planet of the Apes. Wil je weten hoe je kans maakt op deze epische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Kingdom of the Planet of the Apes (2024)

Kingdom of the Planet of the Apes is een avontuurlijke sciencefiction en actiefilm uit 2024. De film is geregisseerd door Wes Ball. Het scenario van de film is geschreven door Josh Friedman, Rick Jaffa en Amanda Silver. Scenarioschrijvers Jaffa en Silver schreven eerder ook al de scenario’s van Rise of the Planet of the Apes en Dawn of the Planet of the Apes. De cast van Kingdom of the Planet of the Apes bestaat uit (o.a.) Owen Teague, Freya Allen, Kevin Durand, Peter Macon, William H. Macy, Dichen Lachman en Sara Wiseman. De film heeft een speeltijd van 145 minuten.

Kingdom of the Planet of the Apes is een direct vervolg op War for the Planet of the Apes. Deze vierde film uit de prequel reboot filmreeks zal de visie van Matt Reeves – de regisseur van Dawn of the Planet of the Apes en War for the Planet of the Apes – vervolgen. De prequel reboot filmreeks begon in 2011 met de eerste film Rise of the Planet of the Apes. De film werd een commercieel en kritisch succes. De twee vervolgen daarna werden zelfs nog beter ontvangen dan Rise of the Planet of the Apes.

Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich af in de toekomst, meerdere generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort en leiden de mensen een ondergedoken leven. Terwijl een nieuwe, tirannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt de jonge aap Noa een aangrijpende reis die er voor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt, zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen. Kingdom of the Planet of the Apes is vanaf 8 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk hierboven de officiële teaser trailer van Kingdom of the Planet of the Apes. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Kingdom of the Planet of the Apes Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Kingdom of the Planet of the Apes Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

  • Kingdom of the Planet of the Apes Winactie
  • Kingdom of the Planet of the Apes Winactie
  • Kingdom of the Planet of the Apes Winactie
  • Kingdom of the Planet of the Apes Winactie

Zo doe je mee aan de Kingdom of the Planet of the Apes Winactie

Deze winactie voor de film Kingdom of the Planet of the Apes is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.