Tentoonstellingstip | Maurice Denis: Amour bij het Van Gogh Museum

Maurice Denis: Amour is al sinds zaterdag 12 februari te zien in het Van Gogh Museum. Bij deze tentoonstellingstip staat de tentoonstelling over de prenten reeks Amour (1899) centraal. Maurice Denis: Amour is tot en met 15 mei 2021 te zien op de tweede etage van de vaste collectie van het Van Gogh Museum.

Expositie Stem van de Kunstenaar opent dit weekend

Vanaf aankomend weekend is de expositie Stem van de kunstenaar te zien bij de Artichoque Art Gallery. Stem van de kunstenaar is een duo-expositie die georganiseerd wordt door het woonzorgcentrum De Beyart in Maastricht en de Artichoque Art Gallery. De duo-expositie bestaat uit de luisterrijke schilderijen van Jan van Genk en Dyon Scheijen. Wil je meer te weten komen over het werk van deze twee kunstenaars? Of wil je erachter komen of Stem van de Kunstenaar een expositie is die leuk is om te bezoeken? Lees dan snel dit nieuwsbericht verder!

Kunstenares Vivianne Schuijren komt met The Collection of The Originals

Beeldhouwer en kunstenares Vivianne Schuijren komt met een nieuwe serie genaamd; The Collection of the Originals. Deze nieuwe serie is geïnspireerd op het stapelen van natuurstenen zoals ook in het Zenboeddhisme wordt gedaan. Er is hierbij sprake van een meditatieve handeling. Je bent als ware bezig met het stapelen en ordenen van je zijn: van je denken tot je intuïtie en je ervaringen. Ben je benieuwd geraakt naar het verhaal achter deze serie? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertel ik hier meer over!