Land of Bad Winactie | Blu-ray

Op 31 mei bracht Dutch FilmWorks (DFW) de thriller en actiefilm Land of Bad uit op Blu-ray en DVD. Om deze fysieke media release te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks (DFW) een winactie opzetten voor de film. Met de Land of Bad Winactie mag ik een keer een Blu-ray weggeven van de film Land of Bad. Wil je weten hoe je kans maakt op deze stoere prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Dutch FilmWorks (DFW) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Land of Bad (2024)

Land of Bad is een Amerikaanse thriller en actiefilm uit 2024. De film is geregisseerd door William Eubank. De regisseur schreef het scenario samen met David Frigerio. De cast van Land of Bad bestaat uit (o.a.) Liam Hemsworth, Russell Crowe, Luke Hemsworth, Ricky Whittle, Milo Ventimiglia, Daniel MacPherson en Chika Ikogwe. De film werd in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 16 februari 2024. In de Nederlandse bioscopen was de film te zien vanaf 22 februari 2024. Het filmverhaal volgt drone piloot Reaper.

Als drone piloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt hij een speciale missie op de Filipijnen. Wanneer er iets vreselijk misgaat, wordt de jonge officier Kinney ingezet om in het slagveld gegijzelde teamleden terug te halen. Hierbij is Kinney afhankelijk van Reaper die vanuit de lucht als zijn ogen fungeert. Wanneer Kinneys team wordt ontdekt en in een grootschalig gevecht belandt, moet Reaper tot het uiterste gaan om iedereen in veiligheid te brengen.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Land of Bad (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Land of Bad Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Land of Bad Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Land of Bad Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Bol.com, Dutch FilmWorks (DFW), Volition Media Partners, Broken Open Pictures, Highland Film Group (HFG), R.U. Robot en Short Porch Pictures.

Zo doe je mee aan de Land of Bad Winactie

Voor de Land of Bad Winactie kun je je aanmelden tot en met 24 juni 2024. Om deel te nemen aan de Land of Bad Winactie moet je het aanmeldformulier invullen en bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Nadat deze winactie is afgelopen worden de gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.