Licorice Pizza Winactie | Gesloten

Paul Thomas Anderson bracht vorig jaar eindelijk zijn nieuwste film Licorice Pizza uit in de bioscopen. Licorice Pizza is vanaf 8 juni 2022 zelfs al te koop op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie houden. Met de Licorice Pizza Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film Licorice Pizza. Mijn dank aan beide Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor deze mogelijkheid.

Over Licorice Pizza (2021)

Licorice Pizza is een Amerikaanse coming-of-age tragikomedie film geschreven en geregisseerd door Paul Thomas Anderson. De hoofdrollen worden gespeeld door Alana Haimi en Cooper Hoffman. Licorice Pizza is voor hun beide hun filmdebuut. De rest van de cast bestaat uit onder andere Sean Penn, Tom Waits, Bradley Cooper, en Benny Safdie.

Licorice Pizza vertelt het verhaal van Alana Kane en Gary Valentine, die in 1973 opgroeien en verliefd worden in de San Fernando Valley. De film volgt hun aarzelende eerste stappen op het pad van de liefde.

Licorice Pizza werd in geselecteerde Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 26 november 2021. Vanaf 25 december 2021 werd de film in meerdere Amerikaanse bioscopen uitgebracht. De film werd op 5 januari 2022 uitgebracht in België en op 13 januari 2022 in Nederland. Licorice Pizza ontving redelijk wat lof van de critici. Daarnaast ontving de film drie nominaties bij de 94ste Academy Awards. Daarnaast werd de film door het Amerikaanse filminstituut benoemd tot een van de beste films uit 2021. Ook ontving Licorice Pizza vier nominaties bij de 79ste Golden Globe Awards, acht nominaties bij de 27ste Critics’ Choice Awards en vijf nominaties bij de 75ste BAFTA’s.

Bekijk hier de officiële trailer van Licorice Pizza. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Licorice Pizza Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Licorice Pizza Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures Nederland, Universal Pictures International (UP), Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Focus Features, Bron Creative, en Ghoulardi Film Company.

Hoe kan ik meedoen aan de Licorice Pizza Winactie?

Je kunt je aanmelden voor de Licorice Pizza Winactie tot 28 juni 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.