Lightyear Winactie | Gesloten

Buzz Lightyear keert deze zomer terug in zijn eigen film. Ditmaal is het niet een film over het geliefde speelgoedfiguurtje, maar over de fictieve astronaut die de inspiratie was voor dit speelgoedfiguurtje. Samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux organiseer ik een winactie voor de film Lightyear. Met de Lightyear Winactie mag ik een keer een prijzenpakket van de film weggeven.

Het prijzenpakket bestaat onder andere uit 2 bioscoop vrijkaarten voor de film Lightyear. Verder bestaat het prijzenpakket uit een set holographic stickers, 1 waterflesje, 1 kussen van het personage Sox, 1 kindersilicone horloge en tas met een koordje. Alle onderdelen uit het prijzenpakket zijn gerelateerd aan de film Lightyear. Waar wacht je nu nog op? Doe mee met de Lightyear Winactie en maak kans op een fantastisch prijzenpakket!

Over Lightyear (2022)

Het verhaal van Lightyear volgt het oorsprongsverhaal van de fictieve astronaut, die later als inspiratie werd gebruikt voor de populaire actiefiguur uit de Toy Story-franchise. Het verhaal zal laten zien hoe Buzz samen met zijn commandant en bijhorende crew strandt op een gevaarlijke planeet die 4.2 miljoen lichtjaren van de Aarde verwijderd is. Buzz moet nu een weg terug naar huis zien te vinden, waarvoor hij moet reizen door de ruimte en tijd.

De film werkt als een spin-off voor de originele vier Toy Story speelfilms, maar dient dus ook als een losstaande film. Er is zelfs bevestigd dat Lightyear de film is die het personage Andy (uit Toy Story-trilogie) zag als kind. Dit was de film die hem fan maakte van Buzz Lightyear. De film dient dus ook als een film die gemaakt is in het Toy Story-universum.

In Lightyear gaat Buzz samen met zijn team het opnemen tegen de schurkachtige Zurg. De film is geregisseerd door Angus MacLane. De originele stem van Buzz Lightyear wordt (in deze film) ingesproken door Chris Evans. De rest van de cast bestaat uit onder andere Keke PalmerDale SoulesTaika WaititiPeter SohnUzo AdubaMary McDonald-LewisEfren RamirezIsiah Whitlock Jr., en James Brolin.

Bekijk hier de officiële trailer van Lightyear (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Lightyear Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

  • Lightyear Winactie
  • Lightyear Winactie
  • Lightyear Winactie
  • Lightyear Winactie
  • Lightyear Winactie

Hoe kan je meedoen aan de Lightyear Winactie?

Je kunt je aanmelden voor de Lightyear Winactie tot 24 juni 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Twitter of Youtube.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

3 gedachten over “Lightyear Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.