Loki Seizoen 2 Winactie | Gesloten

Het tweede seizoen van Loki is eindelijk begonnen op streamingdienst Disney+. In Loki Seizoen 2 van Marvel Studios vervolgt de listige schurk Loki (gespeeld door de briljante Tom Hiddleston) zijn rol van de God van het Onheil in een nieuw seizoen dat plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Om de release van het tweede seizoen van Loki te vieren mag ik samen met The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland een winactie opzetten.

Met de Loki Seizoen 2 Winactie mag ik twee prijzenpakketten weggeven van het tweede seizoen van Loki. Elk prijzenpakket bevat een notitieboekje en sleutelhanger in het thema van het tweede seizoen van Loki. Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Loki Seizoen 2

Loki is een Amerikaanse televisieserie dat bedacht is door Michael Waldron voor streamingdienst Disney+. Loki is gebaseerd op het gelijknamige personage van Marvel Comics. Dit is de derde televisieserie uit het Marvel Cinematic Universe – dat ook het MCU genoemd wordt. De serie is geproduceerd door Marvel Studios en deelt de continuïteit met de andere films en series uit deze franchise. Loki neemt plaats na de evenementen van Avengers: Endgame – waarin we de avonturen van een alternatieve versie van Loki volgen.

Waldron was de hoofdschrijver van het eerste seizoen, terwijl Kate Herron het eerste seizoen regisseerde. Eric Martin was de hoofdschrijver van het tweede seizoen, terwijl het duo Justin Benson en Aaron Moorhead het tweede seizoen grotendeels regisseerde. Tom Hiddleston speelt opnieuw de rol van de sluwe Loki. De rest van de cast bestaat uit onder andere Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Tara Strong, Owen Wilson, Sophia Di Martino, Jonathan Majors en Neil Ellice.

In het tweede seizoen van Loki komen ook Rafael Casal, Kate Dickie, Liz Carr en Ke Huy Quan voor. Het eerste seizoen van Loki beleefde zijn wereldpremière op 9 juni 2021. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen en kwam tot een einde op 14 juli 2021. Het eerste seizoen van Loki is onderdeel van de vierde fase van het MCU. Het tweede seizoen bestaat ook uit zes afleveringen en beleefde zijn wereldpremière op 5 oktober 2023. In Nederland kwam de eerste aflevering van seizoen 2 uit op 6 oktober 2023. Loki Seizoen 2 maakt deel uit van de vijfde fase van het MCU.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Loki Seizoen 2. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Loki Seizoen 2 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruiken van dezelfde e-mailadressen onder dezelfde (of een andere) naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Dit kan ook gebeuren als je meerdere malen deelneemt aan een winactie met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam. Bij de Loki Seizoen 2 Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Loki Seizoen 2 Winactie
Bron: The Walt Disney Company Benelux, Disney Nederland, Disney+ Nederland, Marvel Studios en Disney+.

Zo doe je mee aan de Loki Seizoen 2 Winactie

Deze winactie voor het tweede seizoen van Loki is gesloten. Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “Loki Seizoen 2 Winactie | Gesloten”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.