Longlegs Winactie | Bioscoop Vrijkaarten

Op 11 juli 2024 brengt Independent Films de Amerikaanse thriller en horrorfilm Longlegs uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van Longlegs te vieren, mag ik samen met Independent Films een winactie opzetten voor de film. Met de Longlegs Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Longlegs. Wil je weten hoe je kans maakt op deze angstaanjagende prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Independent Films voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Longlegs (2024)

Longlegs is een Amerikaanse thriller en horrorfilm uit 2024. De film is geregisseerd door Oz Perkins. De regisseur schreef ook het scenario van de film. De cast van de film bestaat uit (o.a.) Maika Monroe, Nicolas Cage, Alicia Witt, Blair Underwood en Kiernan Shipka. De film heeft een speeltijd van 101 minuten. De film wordt in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 12 juli 2024. Longlegs wordt in de Nederlandse bioscopen uitgebracht op 11 juli 2024. Het verhaal van Longlegs start wanneer een FBI-agent, tijdens de jacht op een seriemoordenaar, enkele occulte aanwijzingen ontdekt die ze moet oplossen om een eind te kunnen maken aan een verschrikkelijke reeks moordpartijen.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Longlegs (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Longlegs Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Longlegs Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel minimaal 16 jaar. Longlegs is namelijk een 16+ film. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Longlegs Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Independent Films, C2 Motion Picture Group, Neon, Saturn Films, Range Media Partners en Québec Production Services Tax Credit.

Zo doe je mee aan de Longlegs Winactie

Voor de Longlegs Winactie kun je je aanmelden tot en met 15 juli 2024. Om deel te nemen aan de Longlegs Winactie moet je het aanmeldformulier invullen en bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Nadat deze winactie is afgelopen worden de gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten worden ingevuld, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.