Love Actually 20th Anniversary Winactie | Gesloten

Ter ere van het 20-jarig jubileum wordt de moderne kerstklassieker Love Actually vanaf 30 november 2023 opnieuw in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Love Actually zal te zien zijn in een nieuwe 4K-restauratie. Om deze bioscooprelease en het 20-jarig jubileum van Love Actually te vieren, mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) een winactie opzetten voor de film. Met de Love Actually 20th Anniversary Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Love Actually.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Love Actually (2003)

Love Actually is een romantische komedie en Kerstfilm uit 2003. De film is geregisseerd door Richard Curtis. Het scenario van de film is ook geschreven door Curtis. Love Actually heeft een grootse sterrencast bestaande uit Emma Thompson, Hugh Grant, Chiwetel Ejiofer, Keira Knightley, Colin Firth, Bill Nighy, Liam Neeson, Laura Linney, Martin Freeman, Andrew Lincoln, Thomas Brodie-Sangster, Rodrigo Santoro, Rowan Atkinson, Billy Bob Thornton en Alan Rickman. Love Actually is een internationale coproductie tussen het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten van Amerika en Frankrijk.

De film werd in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 14 november 2003. In de Nederlandse bioscopen kwam de film uit op 20 november 2003. In België was de film te zien vanaf 3 december 2003. De film ontving gemixte recensies van de film critici, maar werd lovend ontvangen door alledaagse filmbezoekers. Love Actually werd ook een groot box office succes. De film bracht wereldwijd een bedrag van 246 miljoen Amerikaanse dollars op tegen een budget van 40 à 45 miljoen Amerikaanse dollars.

De film ontving ook nominaties voor een Golden Globe voor Beste film – musical of komedie en een Golden Globe voor Beste script. Acteur Bill Nighy won voor zijn acteerprestaties ook een BAFTA Award voor Best mannelijke bijrol. Deze film wordt sinds zijn oorspronkelijke release elk jaar meerdere malen vertoond tijdens het Kerstseizoen. Love Actually kan dus een echte moderne kerstklassieker genoemd worden. Love Actually volgt de verhalen van acht stellen. Deze verhalen vinden plaats tijdens een hectische maand voor Kerstmis en zijn met elkaar verbonden.

Bekijk hier de officiële 20th Anniversary trailer van Love Actually (2003). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Love Actually 20th Anniversary Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Love Actually 20th Anniversary Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Love Actually 20th Anniversary Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures, StudioCanal, Working Title Films, DNA Films en United International Pictures (UIP).

Zo doe je mee aan de Love Actually 20th Anniversary Winactie

Deze winactie voor de film Love Actually is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.