Love Again Winactie | Gesloten

De romantische tragikomedie Love Again zal vanaf 18 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Om dit te vieren mag ik samen met Triple P Entertainment, Sony Pictures Releasing en Universal Pictures International (UPI) een winactie opzetten voor deze film. Met de Love Again Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Love Again. Mijn dank aan Triple P Entertainment, Sony Pictures Releasing en Universal Pictures International (UPI) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking!

Over Love Again (2023)

Love Again is een Amerikaanse romantische tragikomedie film uit 2023. De film is geregisseerd door James C. Strouse. De regisseur schreef ook het scenario van de film. Love Again is de Engelstalige remake van Duitse film SMS für Dich uit 2016. Beide films zijn gebaseerd op een roman van auteur Sofie Cramer. De cast van de film bestaat uit onder andere Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan en Céline Dion. Dit is de eerste film waar zangeres Céline Dion een rol in heeft. Ze speelt een fictieve versie van haarzelf. Er zijn ook meerdere nieuwe nummers van de zangeres in de film te horen. Love Again kwam uit op 5 mei 2023 in de Verenigde Staten van Amerika.

In de romantische tragikomedie Love Again stuurt Mira Ray berichtjes naar het oude mobiele nummer van haar overleden verloofde. Alleen staat ze er niet bij stil dat het nummer inmiddels is toegewezen aan de nieuwe werktelefoon van Rob Burns, een journalist. Hij is enorm onder de indruk van de prachtige, openhartige berichtjes. Als Rob een stuk moet schrijven over megastar Céline Dion schakelt hij haar hulp in om ervoor te zorgen dat hij Mira in het echt ontmoet en haar voor zich kan winnen.

Bekijk hier de officiële trailer van Love Again (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Love Again Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Love Again Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Love Again Winactie
Bron: Triple P Entertainment, Sony Pictures Releasing, Universal Pictures International (UPI), Screen Gems, 2.0 Entertainment, Thunder Road Pictures en Sony Pictures Releasing International.

Zo doe je mee aan de Love Again Winactie

Je kunt je voor de Love Again Winactie aanmelden tot en met 18 mei 2023. Om je aan te melden voor de Love Again Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Love Again Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.