Luca Winactie | Gesloten

Op 29 maart 2024 brengen Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux de Nederlandstalige versie van de Pixar film Luca tijdelijk uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van deze film te vieren, mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie opzetten voor de film. Met de Luca Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Luca. Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Luca (2021)

Luca is een Amerikaanse geanimeerde coming-of-age fantasiefilm uit 2021. De film is geproduceerd door Walt Disney Pictures en Pixar Animation Studios. Luca is geregisseerd door Enrico Casarosa. Deze Pixar film is zijn speelfilmdebuut. Het scenario van de film is geschreven door Jesse Andrews en Mike Jones. Het scenario is gebaseerd op een verhaal dat is geschreven door Casarosa, Andrews en Simon Stephenson. Luca is geproduceerd door Andrea Warren. De filmmuziek is gecomponeerd door Dan Romer.

De Engelstalige cast van de film bestaat uit (o.a.) Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Emma Berman, Saverio Raimondo, Marco Barricelli, Maya Rudolph, Jim Gaffigan, Peter Sohn, Lorenzo Crisci, Marina Massironi en Sandy Martin. De Nederlandstalige cast van de film bestaat uit Jack Toorop, Daysha Ligeon, Jules Vosmaer, Buddy Vedder, Marcel Jonker, Margôt Ros, Waldemar Torenstra, Boyan van der Heijden, Jip Bartels en Quinty Trustfull.

Luca Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Disney Nederland, The Walt Disney Company Benelux, Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios, Walt Disney Studios Motion Pictures, Disney+ en Disney+ Nederland.

Luca werd direct op streamingdienst Disney+ uitgebracht. De film was vanaf 18 juni 2021 wereldwijd op Disney+ te streamen. De film zal vanaf 22 maart 2024 toch nog in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht worden – net zoals dat de Nederlandstalige versie van Luca vanaf 29 maart 2024 in de Nederlandse bioscopen uitgebracht zal worden.

Het verhaal van Luca neemt plaats midden in een prachtige badplaats aan de Italiaanse Rivièra. We volgen het coming-of-age verhaal van Luca. Hij beleeft een onvergetelijke zomer vol met ijs, pasta en eindeloze scootertochten. Luca deelt deze avonturen met zijn beste vriend Alberto, maar al het plezier wordt bedreigd door een diepgeworteld geheim. Luca en Alberto zijn namelijk zeemonsters uit een andere wereld, die net onder het wateroppervlak ligt.

Bekijk hierboven de officiële trailer van de drie Pixar films die tijdelijk in de Nederlandse bioscopen uitgebracht zullen worden.

De voorwaarden van de Luca Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Luca Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Luca Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Disney Nederland, The Walt Disney Company Benelux, Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios, Walt Disney Studios Motion Pictures, Disney+ en Disney+ Nederland.

Zo doe je mee aan de Luca Winactie

Deze winactie voor de film Luca is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “Luca Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.