Madame Web Winactie | Gesloten

Op 15 februari 2024 brengen Universal Pictures International (UPI) en Sony Pictures Releasing de spannende superhelden film Madame Web uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van deze film te vieren, mag ik samen met Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment een winactie opzetten. Met de Madame Web Winactie mag ik drie keer een prijzenpakket weggeven van de film Madame Web.

Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film Madame Web. Daarnaast bevat elk prijzenpakket een sleutelhanger en een notitieboek in het thema van de film Madame Web. Wil je weten hoe je kans maakt op deze spannende prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Madame Web (2024)

Madame Web is een Amerikaanse superhelden film uit 2024. De film is geregisseerd door S.J. Clarkson. De regisseur schreef het scenario van de film samen met Matt Sazama, Burk Sharpless en Claire Parker. Het scenario is gebaseerd op een verhaal dat is geschreven door Kerem Sanga, Sazama en Sharpless. De cast van de film bestaat uit Dakota Johnson, Celeste O’Connor, Sydney Sweeney, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Zosia Mamet en Adam Scott. De film heeft een speeltijd van 116 minuten.

Madame Web vertelt de origine verhaal van de gelijknamige mysterieuze Marvel heldin. In deze spannende thriller en actiefilm speelt actrice Dakota Johnson de rol van Cassandra Webb. Ze is een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Daarvoor moeten ze wel eerst de gevaren van het heden te zien overleven. Madame Web is vanaf 15 februari 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Madame Web (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Madame Web Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Madame Web Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Madame Web Winactie
Bon: Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing, Columbia Pictures, Di Bonaventura Pictures en Marvel Entertainment.

Zo doe je mee aan de Madame Web Winactie

Deze winactie voor de film Madame Web is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.