Magic Mike’s Last Dance Winactie | Gesloten

Op 14 juni 2023 brengen Warner Home Video en Day One MPM de Amerikaanse tragikomedie film Magic Mike’s Last Dance uit op DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie houden voor de film. Met de Magic Mike’s Last Dance Winactie mag ik drie keer een DVD weggeven voor de film Magic Mike’s Last Dance. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over Magic Mike’s Last Dance (2023)

Magic Mike’s Last Dance is een Amerikaanse tragikomedie film uit 2023. De film is geregisseerd door Steven Soderbergh. Het scenario is geschreven door Reid Carolin. Magic Mike’s Last Dance is het derde deel uit de Magic Mike filmtrilogie. De eerste film is Magic Mike uit 2012 en de tweede film is Magic Mike XXL uit 2015. Acteur Channing Tatum keert terug als de titulaire mannelijke stripper. Daarnaast dient hij ook als een producent van de film. De rest van de cast bestaat uit Salma Hayek Pinault, Ayub Khan Din, Jemelia George en Juliette Motamed. Magic Mike’s Last Dance zal oorspronkelijk exclusief uitkomen op streamingdienst HBO Max.

Doordat de film enorm positieve reacties ontving van het testpubliek, besloot Warner Bros. Pictures de film toch ook uit te brengen in de bioscoop. Magic Mike’s Last Dance beleefde zijn wereldpremière op 25 januari 2023. De film werd daarna uitgebracht in de Amerikaanse en Nederlandse bioscopen op 9 februari 2023. Magic Mike’s Last Dance bracht ruim 57 miljoen Amerikaanse dollars op. De film ontving gemixte reacties van de recensenten. Het verhaal van Magic Mike’s Last Dance volgt “Magic” Mike Lane. Na een lange tijd gaat hij het podium weer op.

Dit doet hij nadat hij door een mislukte zakendeal blut is geworden en als barman werkt in Florida. Voor een (hopelijk) laatste optreden gaat Mike naar Londen met een rijke vrouw. Ze doet hem een aanbod dat hij niet kan weigeren, maar stiekem heeft ze zo haar eigen plannen. Wanneer Mike achter haar echte bedoelingen komt, blijkt er veel op het spel te staan. Daarnaast is het nog maar de vraag of het hem en het groepje sexy nieuwe dansers gaat lukken om een geweldige show neer te zetten. Vooral omdat Mike deze groep nieuwe dansers moet klaarstomen voor dit optreden.

Bekijk hier de officiële trailer van Magic Mike’s Last Dance (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Magic Mike’s Last Dance Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Magic Mike’s Last Dance Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Magic Mike's Last Dance (2023)
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Warner Bros., Warner Bros. Holland en HBO Max.

Zo doe je mee aan de Magic Mike’s Last Dance Winactie

De winactie voor de film Magic Mike’s Last Dance is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “Magic Mike’s Last Dance Winactie | Gesloten”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.