Masha en de Beer – Winterpret en meer! Winactie | Gesloten

Masha en de Beer – Winterpret en meer! is vanaf 13 december 2023 officieel in de Nederlandse bioscopen te zien. Bovendien is de film vanaf 10 december 2023 in de voorpremière te zien bij bioscoopketens Pathé en Vue. Om de bioscooprelease van Masha en de Beer – Winterpret en meer! te vieren mag ik samen met Lot of Brands en In the Air een winactie opzetten voor de film.

Met de Masha en de Beer – Winterpret en meer! Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Masha en de Beer – Winterpret en meer! Wil je weten hoe je kans maakt op deze vrolijke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Lot of Brands en In the Air voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Masha en de Beer – Winterpret en meer! (2023)

Masha en de Beer – Winterpret en meer! is een geanimeerde familiefilm uit 2023. Masha en de Beer – Winterpret en meer! bestaat uit een combinatie van nog nooit eerder vertoonde afleveringen en specials van de animatieserie Masha en de Beer. Deze afleveringen en specials vormen samen de film. De film is geregisseerd door Artem Naumov. Het filmverhaal bevat de nieuwste avonturen van Masha en de Beer. Deze nieuwe avonturen beginnen bij een bruiloft. Masha zorgt – zoals altijd – voor opschudding.

Ze vermaakt zich met de sluier van de bruid, jaagt op duiven en racet op de kar waar de bruidstaart opstaat. Naast dit hilarische avontuur neemt Masha de jonge filmtoeschouwers en hun families ook mee in een winters verhaal vol magie. In dit verhaal staan de twaalf maanden centraal. Masha en haar nieuwe vriend Januari doen er alles aan om iedereen warm te maken voor het winterfeest. Masha en de Beer – Winterpret en meer! zorgt voor verrassende ontmoetingen, onverwachte wendingen en oneindig veel plezier voor de allerkleinsten filmtoeschouwers in de bioscoop.

Bekijk hierboven de officiële Nederlandstalige trailer van Masha en de Beer – Winterpret en meer! (2023).

Vijf tips voor een (allereerste) filmbezoek met jonge kinderen

Ga je voor het eerst naar de bioscoop met een jong kind? Dan zijn hierbij vijf tips voor een geslaagd bioscoopuitje.

  1. Voorpret en voorbereiding. Laat een afbeelding van een bioscoopzaal zien voordat je met je jonge kind naar de film gaat. Je kind kan zich hierdoor alvast voorbereiden voor de echte bioscoopervaring: van het grote scherm tot een zaal vol mensen. Het is handig om je kind uit te leggen hoe leuk het is om naar de bioscoop te gaan. Om je jonge kind in de stemming te krijgen kun je alvast naar de trailer van de film of een aflevering van Masha en de Beer kijken.
  2. Verwachtingen. Voorkom eventuele drama’s door je kind te vertellen dat de film op een gegeven moment eindigt. Benoem daarbij ook dat iedereen naar huis gaat en dat de film helaas niet opnieuw aangezet kan worden.
  3. Verplaats je in de beleefwereld. Bereid je kind alvast voor op mogelijke spannende momenten tijdens de film. Dit kun je doen door van tevoren bespreken hoe jullie daarmee omgaan. Blijf je kind eraan herinneren dat het altijd goed komt. Dit kun je doen door je kind op je schoot te laten zitten of samen naar elkaar te kijken in plaats van naar het grote scherm. Masha en de Beer – Winterpret en meer! is gekeurd voor alle leeftijden, maar de totale bioscoopervaring kan de eerste keer natuurlijk spannend zijn.
  4. Slim plannen voor plaspauzes. Zorg ervoor dat jullie van tevoren naar het toilet gaan. Er zit geen pauze in de film en eenmaal in de zaal vergeten kinderen al snel de wereld op zich heen. Dan willen ze niets missen van de film. Het is ook handig om van tevoren te weten waar de toiletten zich bevinden. Op deze manier kun je een strategische en handige plek in de filmzaal uitzoeken.
  5. Vrolijk de zaal uit. Naar de bioscoop gaan is een feestje. Eindigt de film met een vrolijk liedje of een dansnummer? Laat je kind dan vooral weten dat het helemaal prima is om mee te dansen. Voor volwassenen is dit misschien wat ongewoon, maar voor kinderen geldt dat er best gedanst worden.
Masha en de Beer - Winterpret en meer! Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Lot of Brands, In the Air en In the Air Family Entertainment.

De voorwaarden van de Masha en de Beer – Winterpret en meer! Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Masha en de Beer – Winterpret en meer! Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Masha en de Beer - Winterpret en meer! Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Lot of Brands, In the Air en In the Air Family Entertainment.

Zo doe je mee aan de Masha en de Beer Winterpret en meer! Winactie

Deze winactie voor de film Masha en de Beer Winterpret en meer! is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.