Mean Girls Winactie | Gesloten

Op 11 januari 2024 brengen Universal Pictures International (UPI) en Paramount Pictures International (PPI) eindelijk de langverwachte remake van de moderne filmklassieker Mean Girls (2004) uit. Mean Girls (2024) geeft als muzikale komediefilm een nieuwe draai aan het bekende verhaal. Om de bioscooprelease van de remake van Mean Girls te vieren, mag ik samen met Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment en Paramount Pictures International (PPI) een winactie opzetten voor de film.

Met de Mean Girls Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Mean Girls. Wil je weten hoe je kans maakt op deze vermakelijke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment en Paramount Pictures International (PPI) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Mean Girls (2024)

Mean Girls is een Amerikaanse komedie en musicalfilm uit 2024. De film is geregisseerd door Arturo Perez Jr. en Samantha Jayne. Het scenario van de remake van de moderne klassieker Mean Girls (2004) is geschreven door Tina Fey. De cast van Mean Girls (2024) bestaat uit (o.a.) Angourie Rice, Reneé Rapp, Christopher Briney, Tina Fey, Jenna Fischer, Ashley Park, Auli’i Cravalho, Bebe Wood, Jon Hamm, Avantika en Busy Philipps. De film heeft een speeltijd van 113 minuten. De hoofdrol in deze remake wordt gespeeld door Angourie Rice.

Ze speelt tienermeisje Cady Heron. Ze is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden dat “The Plastics” wordt genoemd. Het groepje van populaire meiden wordt aangevoerd door Regina George en haar volgelingen Gretchen en Karen. Cady maakte een grote fout wanneer ze verliefd wordt op Regina’s ex-vriendje Aaron Samuels.

Regina keert zich nu tegen Cady. Cady probeert nu het toproofdier van de groep ten val te brengen met hulp van haar vrienden: de buitenbeentjes Janis en Damian. Daarbij moet ze proberen dicht bij zichzelf te blijven en zich staande te houden in de levensgevaarlijke jungle die de middelbare school is. Mean Girls (2024) is vanaf 11 januari 2024 officieel in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Mean Girls (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Mean Girls Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Mean Girls Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Mean Girls Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Paramount Pictures International (PPI), Paramount Pictures, Broadway Video, Little Stranger en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Mean Girls Winactie

Deze winactie voor de film Mean Girls is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.