Minions: The Rise of Gru (2022) is nu te zien op SkyShowtime in Nederland

Het lange wachten is eindelijk voorbij, want de animatiefilm Minions: The Rise of Gru is nu eindelijk te streamen op SkyShowtime in Nederland. Voor de mensen die nog niet bekend zijn met de nieuwe streamingdienst, hierbij nog een snelle uitleg over SkyShowtime. Dit is de nieuwe streamingdienst van Comcast Corporation en Paramount Global. SkyShowtime werd in oktober 2022 uitgebracht in Nederland. In het aanbod van films en series zijn onder andere titels van Universal Pictures, Illumination Entertainment, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon terug te vinden.

Over The Minions: The Rise of Gru (2022)

Minions: The Rise of Gru is een Amerikaanse computer geanimeerde komediefilm uit 2022. De film is geproduceerd door Illumination en werd uitgebracht door Universal PicturesMinions: The Rise of Gru is het vervolg op de film Minions uit 2015. De Minions-films dienen als spin-off prequels op de Despicable Me-films. Minions: The Rise of Gru is de vijfde film in de Despicable Me-franchise. De film is geregisseerd door Kyle Balda, waarbij Brad Ableson en Jonathan del Val als coregisseurs meewerkten.

Het stemmenwerk van de originele film heeft een cast bestaande uit Steve CarellPierre CoffinTaraji P. HensonMichelle YeohRZAJean-Claude Van DammeLucy LawlessDolph LundgrenDanny TrejoRussell BrandJulie Andrews en Alan ArkinMinions: The Rise of Gru beleefde zijn wereldpremière bij het Annecy International Animation Film Festival op 13 juni 2022. De film werd vanaf 1 juni 2022 in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht. Minions: The Rise of Gru was vanaf 24 juni 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. In België was de film te zien vanaf 6 juli 2022.

Minions: The Rise of Gru heeft ook een Nederlandse titel – namelijk: Minions: Hoe Gru superschurk werd. Daarnaast staat de film ook wel bekend als Minions 2. Het verhaal van de film gaat over hoe Gru de grootste superschurk ter wereld werd en zijn iconische Minions heeft leren kennen. Samen vormen ze de verschrikkelijkste crew uit de filmgeschiedenis en nemen ze het op tegen een team van onverschrokken criminelen. De film is nu te streamen op SkyShowtime in Nederland.

Bekijk hier de officiële trailer van Minions: The Rise of Gru (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.