Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One Winactie | Gesloten

Tom Cruise keert deze zomer terug als Ethan Hunt in de zevende film van de Mission: Impossible filmreeks. Om de aankomende bioscooprelease van Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures International (PPI) en Triple P Entertainment een winactie houden voor de film. Met de Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten van de film Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One.

Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures International (PPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023)

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One is een Amerikaanse spionnen en actiefilm uit 2023. De film is geregisseerd door Christopher McQuarrie. Het scenario is geschreven door McQuarrie en Erik Jendresen. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One is een vervolg op de film Mission: Impossible – Fallout uit 2018. Daarnaast is dit het zevende deel uit de Mission: Impossible filmreeks. De hoofdrol van Ethan Hunt wordt opnieuw gespeeld door de wereldberoemde acteur Tom Cruise.

De rest van de cast bestaat uit Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Esai Morales, Vanessa Kirby, Pom Klementieff, Henry Czerny, Shea Whigham, Rob Delaney, Cary Elwes, Indira Varma, Mark Gatiss, Charles Parnell, Greg Tarzan Davis en Frederick Schmidt. In januari 2019 maakte Cruise al bekend dat de zevende en achtste Mission: Impossible films achter elkaar opgenomen zouden worden. Daarnaast liet de acteur weten dat McQuarrie terug zou keren om beide films te voorzien van een scenario en te regisseren.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One Winactie
Bron: Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI), Filmdepot.nl, Universal Pictures Nederland, Paramount Pictures International (PPI), Paramount Pictures, Triple P Entertainment, Skydance Media, Bad Robot, New Republic Pictures, TC Productions en Paramount Pictures Nederland.

Ook keert componist Lorne Balfe terug voor het verzorgen van de filmmuziek voor Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. Balfe componeerde eerder al de filmmuziek voor Mission: Impossible – Fallout. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One beleefde zijn wereldpremière in Rome op 19 juni 2023. De film staat gepland om in de Verenigde Staten van Amerika en België uit te komen op 12 juli 2023. In Nederland zal de film een dag later uitkomen. In juni 2024 zal er een direct vervolg uitkomen genaamd Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two.

In het verhaal van Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One beginnen Ethan Hunt en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe. Ze moeten een angstaanjagend nieuw wapen opsporen dat de hele mensheid bedreigt en dit moeten ze doen voordat het in de verkeerde handen valt. Wat volgt is een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan. Daarnaast wordt Ethan geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. Hierdoor wordt hij noodgedwongen de gedachten te overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan de missie – zelfs niet het leven van degenen die hem het dierbaarst zijn.

Bekijk hier de officiële trailer van Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Mission: Impossible Dead Reckoning Part One Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One Winactie
Bron: Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Nederland, Paramount Pictures International (PPI), Paramount Pictures, Triple P Entertainment, Skydance Media, Bad Robot, New Republic Pictures, TC Productions en Paramount Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Deze winactie voor de film Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.