Moonage Daydream Winactie | Gesloten

Vanaf 7 december 2022 is het eindelijk mogelijk om ook thuis te genieten van de nieuwste documentairefilm over singer-songwriter en rockster David Bowie. Op die dag brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de film Moonage Daydream namelijk uit op Blu-ray en DVD. Om de release van de film te vieren, mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie houden voor Moonage Daydream. Met de Moonage Daydream Winactie mag ik eenmaal een Blu-ray exemplaar weggeven van de film. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over Moonage Daydream (2022)

Moonage Daydream is de nieuwste documentairefilm van de voor een Oscar® genomineerde filmmaker Brett Morgen. Zo regisseerde de filmmaker eerder ook de film Cobain: Montage of HeckMoonage Daydream is een documentairefilm over singer-songwriter en rockster David Bowie. De film bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en belicht de raadselachtige erfenis van David Bowie. Daarnaast dient Moonage Daydream ook als een audiovisuele gids voor een leven dat zinvol is en ook voldoening geeft in de 21ste eeuw.

Moonage Daydream heeft al veel lovende recensies ontvangen die de film beschrijven als een genre-overschrijdend filmische ervaring. Het lijkt er op dat de film nu al een van de bepalende filmische en culturele momenten van het jaar gaat worden. Naast deze lovende woorden van de fans en recensenten heeft de film ook de volledige goedkeuring van Bowie’s nabestaanden. Ook bevat de documentaire veel van zijn beste nummers, evenals nooit eerder vertoonde concertbeelden.

Bekijk hier de officiële trailer van Moonage Daydream (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Moonage Daydream Winactie

Vragen en opmerkingen kunnen altijd gestuurd worden naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een mail op de hoogte gesteld worden dat ze hebben gewonnen. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of e-mail. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de e-mail. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon eenmaal worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Moonage Daydream Winactie
Bron: NBCUniversal, Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures Nederland, Universal Pictures International (UPI), BMG, Live Nation Productions, en Public Road Productions.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Moonage Daydream Winactie
Bron: NBCUniversal, Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures Nederland, Universal Pictures International (UPI), BMG, Live Nation Productions, en Public Road Productions.

Zo doe je mee aan de Moonage Daydream Winactie

Om je aan te melden voor de Moonage Daydream Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Je kunt je aanmelden voor de Moonage Daydream Winactie tot en met 26 december 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Youtube, TikTok of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.