Moonfall Winactie | Gesloten

Ben je dol op rampenfilms of een groot fan van de films van regisseur Roland Emmerich? Dan heb ik leuk nieuws voor je! Roland Emmerichs nieuwste film Moonfall werd op 8 juli 2022 uitgebracht op Blu-ray en DVD door Dutch FilmWorks. Om de release van Moonfall te vieren, organiseer ik een winactie voor de film. Met de Moonfall Winactie mag ik samen met Dutch FilmWorks een keer een Blu-ray weggeven van de film. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot een samenwerking!

Over Moonfall (2022)

Moonfall is een sciencefiction rampenfilm uit 2022. De film is geregisseerd en geproduceerd door Roland Emmerich. De filmmaker hielp ook bij het schrijven van het scenario van de film. De cast van Moonfall bestaat uit Halle BerryPatrick WilsonJohn Bradley-WestMichael PeñaCharlie PlummerKelly Yu, en Donald SutherlandMoonfall werd uitgebracht op 4 februari 2022 in de Verenigde Staten van Amerika en het Verenigd Koninkrijk. In België kwam de film uit in de bioscopen op 23 maart 2022 en in Nederland op 24 maart 2022. Moonfall is een van de duurste onafhankelijk geproduceerde films aller tijden.

In de rampenfilm Moonfall komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze uit haar baan raakt en in ramkoers komt met de planeet aarde. Een ruimtemissie is de allerlaatste kans om het noodlot te keren. De film werd een van de grootste box office teleurstellingen aller tijden, doordat het maar 59 miljoen Amerikaanse dollars opbracht tegen een budget van minstens 138 miljoen Amerikaanse dollars. Moonfall werd naast een commerciële teleurstelling kritisch ook niet ontvangen door de recensenten. 

Bekijk hier de officiële teaser trailer van Moonfall. De teaser trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Moonfall Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Moonfall Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Centropolis Entertainment, AGC Studios, H Brothers, Huayi Brothers Media, Lionsgate, Street Entertainment, en UK Moonfall.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Moonfall Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Centropolis Entertainment, AGC Studios, H Brothers, Huayi Brothers Media, Lionsgate, Street Entertainment, en UK Moonfall.

Zo doe je mee aan de Moonfall Winactie!

Je kunt je aanmelden voor de Moonfall Winactie tot 6 september 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, TikTok, Twitter of Youtube.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.