Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge Giveaway | Gesloten

Jullie krijgen vanaf vandaag de kans om mee te doen met de Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge Giveaway. Uit mijn eigen film collectie geef ik een DVD van Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge weg. Wil je eerst meer te weten komen over deze film? Lees dan ook dit artikel verder. Heb je geen interesse in deze film of giveaway? Wees dan niet getreurd, want er komen binnenkort nog veel andere giveaways aan! Let op deze film bevat gruwelijk geweld en is dus pas geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar oud.

Over Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge is een Amerikaanse direct-to-video film uit 2020. Dit is een geanimeerde martial-arts film voor volwassen dat gebaseerd is op de Mortal Kombat franchise. Hierbij spreek ik uiteraard over de franchise dat bedacht is door Ed Boon en John Tobias. De Zuid-Koreaanse studio Mir animeerde de film. Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge werd geproduceerd door Warner Bros. Animation.

Het verhaal draait om Hanzo Hasashi (Scorpion). Zijn doel is om wraak te nemen op degenen die zijn familie en clan hebben vermoord. Ondertussen nemen Liu Kang, Sonya Blade en Johnny Cage deel aan het Mortal Kombat toernooi. Ze zijn hiervoor uitgekozen en het lot van Earthrealm (ook wel bekend als de Aarde) ligt in hun handen.

Dit is de eerste Mortal Kombat die geproduceerd wordt door Warner Bros. Animation. Daarnaast is dit het eerste Mortal Kombat animatieproject sinds de tekenfilmserie Mortal Kombat: Defenders of the Realm. De film kreeg ook een vervolg, namelijk Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms. Op 15 september 2021 werd in Nederland dit vervolg op Blu-ray uitgebracht.

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge (2020)
Bron: Warner Bros. Animation, DC Entertainment, Midway Games, Warner Home Video en Warner Bros. NL.

Informatie en Voorwaarden Giveaway

  1. Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan altijd een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.
  2. De winnaars van deze giveaway zullen via een mail op de hoogte gesteld worden van hun winst.
  3. Als winnaar krijg je de prijs uiteraard gratis opgestuurd via de post.
  4. Bij deze giveaway kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen.
  5. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een mailadres. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  6. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  7. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  8. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel contact met hen kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Hoe kan ik meedoen aan de Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge Giveaway?

Je kunt je aanmelden voor deze giveaway tot 16 december 2021 00:01. Ik zal dan spoedig contact opnemen met de winnaar. Als je mee wilt doen aan deze giveaway, dan moet je twee stappen ondernemen.

  1. Abonneer je gratis op SebKijk met jouw e-mail en maak extra kans om te winnen. Hiermee blijf je ook op de hoogte van de nieuwste recensies en giveaways op SebKijk. Op desktop kan je dit doen aan de rechterkant van de website. Als je meedoet via je mobiele telefoon, scroll dan naar beneden om je te kunnen abonneren op deze website formulier.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Ik krijg hiervan een melding binnen en zal je gegevens alleen gebruiken voor deze giveaway.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.