Filmnieuws – Movies that Matter Festival 2020 geannuleerd

Movies that Matter 2020 Logo

Spijtig genoeg is er gisteren bekend gemaakt door het Movies that Matter Festival dat het festival dit jaar niet door zal gaan. Dit heeft te maken met het advies van het RIVM. In dit artikel lees je meer over hoe je je geld kan terugkrijgen als je al een kaartje had besteld en krijg je ook meer te horen over hoe het zit met de vrijkaartjes die ik zou verloten op Sebkijk.

Geannuleerd Festival

Als reactie op het advies van het RIVM heeft de organisatie van het Movies that Matter Festival – met grote spijt – moeten besluiten het festival voor dit jaar te annuleren. Het festival zou plaatsvinden van 20 t/m 28 maart in Den Haag. Helaas gaat dit jaar dus niet door. Wel is deze keuze uiteraard erg begrijpelijk. De veiligheid en de gezondheid van de gasten, bezoekers en het festivalteam van het Movies that Matter Festival staan natuurlijk voorop.

Op het festival zelf staat ontmoeting en dialoog centraal. Een online variant van het festival zou daarom ook niet lukken. Gezien de uitgebreide programmering van films in combinatie met  internationale gasten, en de ongewisse situatie in de komende tijd, is uitstel van het festival niet mogelijk. 

Kaartje al gekocht? Wat nu?

Maar wat als je al een kaartje had gekocht? Kun je je geld dan nog wel terugkrijgen? Dat kan zeker! Mocht je al een kaartje gekocht hebben, dan kun je het aankoopbedrag terugvragen door een e-mail met betaalbewijs, NAW-gegevens en bankrekeningnummer te sturen naar info@moviesthatmatter.nl. De vrijkaartjes die ik aan het verloten was op Sebkijk, hebben nu ook geen waarde meer.

Dit omdat het festival geannuleerd is en je ze nergens dus voor kunt gebruiken. Dus met pijn in mijn hart moet ik ook mijn vrijkaartjes win-actie annuleren. Hopelijk dat bij de volgende editie van dit festival ik opnieuw vrijkaartjes mag verloten. Voor iedereen is het overslaan van dit festival een grote teleurstelling. Maar laten we begripvol en respectvol het advies opvolgen van de autoriteiten. De organisatie van dit festival hoopt je te kunnen verwelkomen op het Movies that Matter Festival 2021, van 19 t/m 28 maart. Lees hier het bericht van het Movies that Matter Festival over het annuleren van dit festival.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.