Mr. Jones Winactie | Gesloten

Mr. Jones Winactie 2019

Dankzij Just Entertainment heb ik de mogelijkheid gekregen om een Mr. Jones Winactie te houden. De film is al vanaf 17 november 2020 verkrijgbaar op Dvd. Mijn dank aan Just Entertainment voor deze samenwerking. Wil jij kans maken op een Dvd van Mr. Jones? Lees dan snel dit artikel verder!

Over Mr. Jones

Mr. Jones vertelt losjes het verhaal van Gareth Jones. Hij was een journalist uit Wales die in 1933 naar de Sovjet-Unie vertrok. Daar ontdekte hij een afschuwelijke waarheid. De Holodomor genocide (oftewel het doden via letterlijk uithongeren) vond plaats op het grondgebied van de Oekraïense Socialistische Sovjetrepubliek in de jaren 1932-1933. Het was een van de grootste nationale rampen in de moderne geschiedenis. van Oekraïne. Het aantal doden lag hoog in de miljoenen. Dit is de afschuwelijke waarheid die Mr. Jones onder ogen kwam te zien.

De film ontving redelijk veel positieve recensies van critici. Daarnaast werd de film ook nog geselecteerd voor de Gouden Beer bij de 69ste editie van het Berlin International Film Festival. Acteur James Norton speelt de hoofdrol in Mr. Jones. Andere grote namen uit de cast zijn Vanessa Kirby en Peter Sarsgaard. De film kwam oorspronkelijk uit in 2019 en is geregisseerd door Agnieszka Holland.

Mr. Jones Winactie 2019
Bron: Just Entertainment Nederland.

Stukje uit mijn Recensie

Wat je als kijker te zien zult krijgen is uiterst shockerend, maar dit heeft niks met het thriller-genre te maken. Het past veel beter bij het genre drama. Het is verschrikkelijk om te zien hoe deze mensen lijden door deze genocide, maar er zit niks qua het genre thriller aan verbonden. Mr. Jones is vanaf de tweede akte meer een biografische drama dan een biografische thriller. Het probleem hiervan is dat het hierdoor zijn meest interessante aspecten kwijtraakt. De film had een mooi tempo waarin het zijn onderwerpen oppakte in eerste akte. De onderwerpen van de film mogen dan misschien cliché of voorspelbaar verteld zijn, maar het was tenminste nog intrigerend. Vanaf de tweede akte valt dit allemaal weg.

Dit komt doordat de film volledig de focus probeert te leggen op het shockerende. Alleen na meer dan een half uur, zul je alles al gezien hebben wat je kan shockeren aan deze genocide. Nogmaals – dit komt niet doordat er niks ernstigs gebeurt is. Dit komt door de manier waarop dit gebeurt. Het is erg repetitief om het hoofdpersonage rond te zien lopen en vol afschuw om zich heen te zien kijken. Er gebeurt in principe niks in deze twee akte, behalve de ontdekking van de genocide. Dit is zeker een grote ontdekking, maar je moet ruim een half uur wachten voordat er iets met deze ontdekking gedaan zal worden.

Lees hier mijn volledige recensie.

Bekijk hier de officiële trailer van Mr. Jones (2019).

Informatie Mr. Jones Winactie

  1. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk. Deze mail kan gestuurd worden naar: contact@sebkijk.nl.
  2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  5. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  6. Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen aan de Mr. Jones Winactie

Als je mee wilt doen aan de Mr. Jones Winactie, dan moet je twee stappen ondernemen. 

  1. Volg mij op mijn Instagram of Facebook-account. Klik hier voor Instagram en hier voor Facebook.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze winactie. 
  3. Belangrijk om te weten! Je kunt je aanmelden voor deze winactie tot 22 januari 2021 00:01. Ik zal op 22 januari of 23 januari 2021 contact opnemen met de winnaar.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gerelateerde Artikelen

Roald Dahl's The Witches Giveaway

Roald Dahl’s The Witches Giveaway | Blu-ray

In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een Roald Dahl’s The Witches Giveaway houden. Mijn dank aan beiden voor deze samenwerkingsmogelijkheid. De prijs van deze giveaway is één Blu-ray exemplaar van Roald Dahl’s The Witches die naar de winnaar toegestuurd zal worden.

Lees Verder >
Roald Dahl's The Witches (2020)

Roald Dahl’s The Witches (2020) – Film Recensie

Roald Dahl’s The Witches is een fantasie familiefilm uit 2020. De film is geregisseerd door Robert Zemeckis. Het verhaal is geschreven door Zemeckis, Kenya Barris en Guillermo del Toro. Er zijn dus grote namen verbonden aan deze film, maar betekent dit ook dat de film daadwerkelijk goed of geweldig is?

Lees Verder >
Beau Séjour Reeks 2

Beau Séjour Reeks 2 – Recensie

Vandaag recenseer ik Beau Séjour Reeks 2. Beau Séjour is een Belgische dramaserie van productiehuis De Mensen. De serie is gecreëerd door Nathalie Basteyns, Kaat Beels, Sanne Nuyens en Bert van Dael. Beau Séjour Reeks 2 is nu te koop op DVD.

Lees Verder >

Dé Beste Plek voor Nederlandse Recensies & Giveaways

Blu-ray & DVD

On Demand

Games

Neem contact op

Klik op de knop hieronder om bij de contact-pagina te komen van deze website. Of stuur hoofdredacteur Seb direct een mail via contact@sebkijk.nl.