Mrs. Harris Goes to Paris Winactie | Gesloten

Op 22 februari 2023 brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM dan eindelijk Mrs. Harris Goes to Paris uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie houden voor de film. Met de Mrs. Harris Goes to Paris Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film Mrs. Harris Goes to Paris. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over Mrs. Harris Goes to Paris (2022)

Mrs. Harris Goes to Paris is een historische tragikomedie film uit 2022. De film is geregisseerd en geproduceerd door Anthony Fabian. Hij schreef daarnaast samen met Carroll CartwrightKeith Thompson, en Olivia Hetreed het scenario. Dit is de derde filmadaptatie van het boek Mrs. ‘Arris Goes to Paris van auteur Paul Gallico. De cast van de film bestaat uit onder andere Lesley ManvilleIsabelle HuppertLambert WilsonAlba BaptistaLucas BravoEllen ThomasRose Williams, en Jason Isaacs.

Mrs. Harris Goes to Paris vertelt het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster. Het is haar droom om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten. Haar droom lijkt plotseling waar te komen en al snel bevindt ze zich op een bijzonder avontuur richting Parijs.

Bekijk hier de officiële trailer van Mrs. Harris Goes to Paris (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Mrs. Harris Goes to Paris Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Mrs. Harris Goes to Paris Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Mrs. Harris Goes to Paris Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures International Nederland, Moonriver Content, Superbe Films, Hero Squared, Elysian Films, Hungarian National Film Fund, Umedia, Entertainment One, Universal Pictures International (UPI) en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Mrs. Harris Goes to Paris Winactie

Je kunt je voor de Mrs. Harris Goes to Paris Winactie aanmelden tot en met 14 maart 2023. Om je aan te melden voor de Mrs. Harris Goes to Paris Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Mrs. Harris Goes to Paris Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.