Ms. Marvel Winactie | Gesloten

Marvel Studios heeft opnieuw een nieuwe Marvel-serie uitgebracht op streamingdienst Disney+. Sinds 8 juni 2022 is Ms. Marvel te zien op Disney+. De release van deze leuke en spannende superhelden miniserie moet natuurlijk gevierd worden. Daarom organiseer ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie voor de miniserie Ms. Marvel. Met de Ms. Marvel Winactie mag ik drie keer een prijzenpakket weggeven.

Het prijzenpakket bestaat onder andere uit 2 tote bags van de miniserie Ms. Marvel. Verder bestaat het prijzenpakket uit twee sets button badges en een sleutelkoord. Alle onderdelen uit het prijzenpakket zijn gerelateerd aan de miniserie Ms. Marvel. Waar wacht je nu nog op? Doe mee met de Ms. Marvel Winactie en maak kans op een fantastisch prijzenpakket!

Over Ms. Marvel (2022)

Ms. Marvel is een Amerikaanse miniserie dat gemaakt is door Bisha K. Ali voor de streamingdienst Disney+. De miniserie is gebaseerd op de avonturen van het Pakistaans-Amerikaanse Marvel Comics personage Kamala Khan/Ms. Marvel. Dit is de zevende televisieserie in het Marvel Cinematic Universe dat ook bekend staat als het MCU. De miniserie is geproduceerd door Marvel Studios en deelt de continuïteit met de andere films en series uit de grootse franchise.

Ali dient als het hoofd van de scenarioschrijvers, terwijl Adil El Arbi en Bilall Fallah de leiding hadden over het regieteam. De cast van de miniserie bestaat uit Iman Vellani, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh, Laurel Marsden, en Azhar Usman. Vellani speelt de titulaire hoofdrol in de miniserie. Ms. Marvel ging op Disney+ in première op 8 juni 2022. De miniserie zal bestaat uit zes afleveringen, waarvan de laatste uit zal komen op 13 juli 2022.

Ms. Marvel is onderdeel van de vierde fase van het MCU. Daarnaast dient de miniserie als een set-up voor de film The Marvels. Deze film zal uitkomen in 2023 en Vellani zal haar rol als Kamala Khan/Ms. Marvel daar opnieuw in spelen. Ms. Marvel ontving redelijk veel positieve recensies, waarbij specifiek het krachtige acteerwerk van Vellani werd uitgelicht.

Bekijk hier de officiële trailer van Ms. Marvel (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Ms. Marvel Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

  • Ms. Marvel Winactie
  • Ms. Marvel Winactie
  • Ms. Marvel Winactie

Zo doe je mee aan de Ms. Marvel Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Ms. Marvel Winactie tot 29 juni 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Twitter of Youtube.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 30 juni 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “Ms. Marvel Winactie | Gesloten”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.