Mummies Winactie | Gesloten

Op 22 februari 2023 bracht Warner Bros. Pictures International Holland de avontuurlijke geanimeerde familiefilm Mummies uit in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Bros. Pictures International Holland een winactie houden voor de film. Met de Mummies Winactie mag ik eenmaal twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Mummies. Mijn dank aan Warner Bros. Pictures International Holland voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over Mummies (2023)

Mummies is een grappige en avontuurlijke animatiefilm voor het hele gezin. De film werd op 22 februari 2023 uitgebracht door Warner Bros. Pictures. International Holland. De film is gemaakt door de producent en schrijvers van Ted & De Schat van de Mummie en de Race naar de Maan. De film is geregisseerd door Juan Jesús García Galocha. Hiermee maakt hij zijn speelfilmdebuut nadat hij als artdirector had gewerkt aan films al Ted & De Schat van de Mummie en Ted & Het Geheim van Koning Midas. Het scenario van Mummies is onder andere geschreven door Jordi Gasull en Javier Barreria. Beide zijn ze winnaars van een Goya Award voor het beste scenario voor Ted & De Schat van de Mummie.

De Goya is een jaarlijkse filmprijs die wordt uitgereikt door de Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España (de Spaanse Academie voor de Wetenschap der Kunsten en Cinematografie). Gasull won eerder ook Goya Awards voor beste animatiefilm voor zijn werk aan Race naar de Maan en Ted & Het Geheim van Koning Midas. Daarnaast dient Gasull ook als producent van de film. Pedro Solís, de directeur van de animatiestudio Core Animation is ook bij de film betrokken. Hij was daarnaast de schrijver en regisseur van de met een Goya Award bekroond korte animatiefilm Strings.

Mummies Winactie
Bron: Warner Bros. Pictures International Holland, Movistar+, 4 Cats Pictures, Anangu Group, Warner Bros. Entertainment España, Moomios Movie AIE, Atresmedia Cine, Televisió de Catalunya (TV3) en Warner Bros. Holland.

De filmmuziek is gecomponeerd door Goya Award-winnaar Fernando Velazquez, die vaak heeft samengewerkt met de veelgeprezen Spaanse regisseur J.A. Bayona. De film bevat drie originele liedjes: “I Am Today”, “New Song” en “Ring Song”. De tekst van het laatste nummer is geschreven door producent en scenarioschrijver Jordi Gasull. De Nederlandse stemmencast bestaat uit onder andere Stefania, Jonathan Vroege, Aïden Joshua Maij, Marcel Jonker, Boyan van der Heijden, Fred Meijer, Darren van der Lek, Juneoer Mers, Valentijn Bernard, Daphne Flint, Carolina Dijkhuizen, Ruben Lürsen, Marloes van den Heuvel en Louis van Beek.

De film volgt de avonturen van drie Egyptische mummies die wonen in een ondergrondse geheime stad in het oude Egypte. De drie Egyptische mummies bestaan uit een prinses, een voormalige wagenrenner en zijn jongere broer. Ze worden vergezeld door hun babykrokodil. Door een reeks ongelukkige gebeurtenissen belanden de mummies in het hedendaagse Londen en beginnen ze aan een hilarische reis op zoek naar een oude ring van de koninklijke familie die is gestolen door de ambitieuze archeoloog Lord Carnaby.

Bekijk hier de officiële Nederlands gesproken trailer van Mummies (2023).

De voorwaarden van de Mummies Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Mummies Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Mummies Winactie
Bron: Warner Bros. Pictures International Holland, Movistar+, 4 Cats Pictures, Anangu Group, Warner Bros. Entertainment España, Moomios Movie AIE, Atresmedia Cine, Televisió de Catalunya (TV3) en Warner Bros. Holland.

Zo doe je mee aan de Mummies Winactie

Je kunt je voor de Mummies Winactie aanmelden tot en met 9 maart 2023. Om je aan te melden voor de Mummies Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Mummies Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Geen velden gevonden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.