My Big Fat Greek Wedding 3 Winactie | Gesloten

Op 7 september 2023 kunnen romcom filmliefhebbers eindelijk wegzwijmelen bij het derde deel uit de filmreeks van My Big Fat Greek Wedding. My Big Fat Greek Wedding 3 lijkt weer een heerlijke Amerikaanse romantische komediefilm te worden. Om de bioscooprelease van My Big Fat Greek Wedding 3 te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor deze film.

Met de winactie voor My Big Fat Greek Wedding 3 mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van deze film. Wil je weten hoe je kans maakt op de bioscoop vrijkaarten voor deze leuke Amerikaanse romcom? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over My Big Fat Greek Wedding 3 (2023)

My Big Fat Greek Wedding 3 is een Amerikaanse romantische komediefilm uit 2023. De film is geregisseerd door Nia Vardalos. De Canadees-Amerikaanse filmmaker schreef ook het scenario van de film. Daarnaast speelt ze ook een van de hoofdrollen in My Big Fat Greek Wedding 3. De cast van de film bestaat verder uit John Corbett, Louis Mandylor, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fantone, Lainie Kazan, Andrea Martin, Melina Kotselou, Elias Kacavas en Maria Vacratsis. Dit is de eerste film uit de filmreeks waar Michael Constantine geen rol in heeft.

De acteur overleed namelijk in 2021. De film zal in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht worden op 8 september 2023. De film was in Nederland al vanaf 6 september in de voorpremière te zien. In het verhaal van My Big Fat Greek Wedding 3 word je meegenomen met de Portokalos familie tijdens hun reis naar een familiereünie in Griekenland. Het verhaal van My Big Fat Greek Wedding 3 belooft weer een hartverwarmende en hilarische reis vol liefde te worden.

Bekijk hierboven de officiële trailer van My Big Fat Greek Wedding 3 (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de My Big Fat Greek Wedding 3 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde e-mailadressen onder dezelfde (of een andere) naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Dit kan ook gebeuren als je meerdere malen deelneemt aan een enkele winactie met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

My Big Fat Greek Wedding 3 Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Triple P Entertainment, Universal Pictures Nederland, Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI), Focus Features, Gold Circle Films, Home Box Office (HBO) en Playtone.

Zo doe je mee aan de winactie voor My Big Fat Greek Wedding 3

Deze winactie voor de film My Big Fat Greek Wedding 3 is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “My Big Fat Greek Wedding 3 Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.