Napoleon Winactie | Gesloteen

Op 23 november 2023 wordt eindelijk de epische historische dramafilm Napoleon in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. De nieuwste film van de iconische regisseur Ridley Scott belooft een bijzonder spektakelstuk te worden. Om de bioscooprelease van Napoleon te vieren, mag ik samen met Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI) en Sony Pictures Releasing International een winactie opzetten voor de film. Met de Napoleon Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Napoleon.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI) en Sony Pictures Releasing International voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Napoleon (2023)

Napoleon is een epische historische dramafilm uit 2023. De film is geregisseerd door Ridley Scott. Het scenario van de film is geschreven door David ScarpaScott dient ook als producent van de film. De hoofdrol van de beroemde Franse keizer Napoleon Bonaparte wordt gespeeld door Oscarwinnaar Joaquin Phoenix. Actrice Vanessa Kirby schittert in deze film als zijn geliefde Joséphine. De rest van de cast bestaat verder uit Ben MilesMark BonnarCatherine WalkerRupert Everett en Paul Rhys. In deze epische film toont de legendarische filmmaker Ridley Scott ons Napoleons onstuitbare opmars naar de macht.

Daarnaast laat Ridley Scott ons enkele van de meest dynamische oorlogsscènes ooit gefilmd zien. De regisseur geeft ook Napoleons geraffineerde militaire en politieke strategieën weer. Bovendien krijgen we ook nog Napoleons wispelturige en verslavende relatie met zijn enige ware liefde, Joséphine, te zien. Napoleon is vanaf 23 november 2023 officieel in de Nederlandse bioscopen te zien. De film zal later ook op streamingdienst Apple TV+ uitgebracht worden. Bovendien zal er een langere versie van Ridley Scotts Napoleon uitkomen op deze streamingdienst.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Napoleon (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Napoleon Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Napoleon Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel 16 jaar. Napoleon heeft namelijk een kijkwijzer van 16+. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Napoleon Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing International, Apple, Apple Studios, Dune Films, Latina Pictures en Scott Free Productions.

Zo doe je mee aan de Napoleon Winactie

Deze winactie voor de film Napoleon is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.