NCIS Seizoen 19 Winactie | Gesloten

Op 24 februari 2023 bracht Dutch FilmWorks het memorabele negentiende seizoen van NCIS uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie houden. Met de NCIS Seizoen 19 Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van het negentiende seizoen van NCIS. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over NCIS Seizoen 19

Het negentiende seizoen van NCIS wordt door enkele fans beschouwd als het memorabele seizoen dat NCIS voor altijd veranderde. In seizoen 19 sluit voormalig FBI-agent Alden zich aan bij het team nadat de legendarische Special Agent Leroy Jethro Gibbs onverwachts met pensioen gaat. De voormalig FBI-agent wordt direct uitgedaagd door talloze zaken van leven of dood. Zo worden door een aanslag van bio terreur Jimmy en Kasie blootgesteld aan een dodelijk gif. Daarnaast heeft een moordenaar het gemunt op McGee’s schoonmoeder. Vance’s dochter wordt ook nog eens gekidnapt door de kartel en de nieuwe agent Jessica Knight riskeert haar leven voor het onderzoeken van een podcast misdaad.

Kan de verrassende rentree van een bekend personage de boel redden? De cast van NCIS Seizoen 19 bestaat uit onder andere Gary Cole, Mark Harmon, Brian Dietzen, Diona Reasonover, Sean Murray, Rocky Carrol, Wilmer Valderrama, Katrina Law en een zekere welbekende acteur, wiens naam ik niet zal verklappen, die zijn terugkeer maakt naar de bekende serie. De misdaadserie bevat onder andere afleveringen die geregisseerd zijn door Donald P. Bellisario en Don McGill.

Bekijk hier een korte sneak peek clip van de eerste aflevering van NCIS – Seizoen 19.

De voorwaarden van de NCIS Seizoen 19 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de NCIS Seizoen 19 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

NCIS - Seizoen 19 Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Belisarius Productions en thinkfilm.

Zo doe je mee aan de NCIS Seizoen 19 Winactie

Je kunt je voor de NCIS Seizoen 19 Winactie aanmelden tot en met 19 maart 2023. Om je aan te melden voor de NCIS Seizoen 19 Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de NCIS Seizoen 19 Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.