Next Goal Wins Winactie | Gesloten

Liefhebbers van voetbal en komediefilms hebben geluk, want op 4 januari 2024 brachten The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland de komediefilm Next Goal Wins uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van Next Goal Wins te vieren, mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie opzetten voor de film.

Met de Next Goal Wins Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Next Goal Wins. Wil je weten hoe je kans maakt op deze vermakelijke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Next Goal Wins (2023)

Next Goal Wins is een Amerikaans-Britse komediefilm uit 2023. De film is geregisseerd door filmmaker Taika Waititi. De regisseur kun je kennen voor het regisseren van de superhelden film Thor: Love and Thunder en de prijswinnende tragikomedie film Jojo Rabbit. Waititi schreef samen met Iain Morris het scenario van de film. De cast van Next Goal Wins bestaat uit (o.a.) Michael Fassbender, Elisabeth Moss, Rachel House, Beulah Koale, Will Arnett, Rhys Darby, Taika Waititi, Oscar Kightley, Kaimana en David Fane.

De film heeft een speeltijd van 104 minuten. Next Goal Wins volgt het voetbalteam van Amerikaans-Samoa. Het voetbalteam is berucht vanwege hun vreselijke FIFA-nederlaag van 31-0 in 2001. Nu de WK-kwalificatiewedstrijden naderen, huurt het team de ongelukkige en eenzame coach Thomas Rongen in. Ze doen dit in de hoop dat hij het slechtste voetbalteam ter wereld op zijn kop zal zetten. Next Goal Wins draait sinds 4 januari 2024 in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Next Goal Wins (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Next Goal Wins Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Next Goal Wins Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Next Goal Wins (2024)
Bron: The Walt Disney Company Benelux, Disney Nederland, Piki Films, Archer’s Mark, Searchlight Pictures, Imaginarium Productions en Walt Disney Studios Motion Pictures International.

Zo doe je mee aan de Next Goal Wins Winactie

Deze winactie voor de film Next Goal Wins is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.