Trailer Gekte – Nieuwe Trailers Mulan, Wonder Woman en James Bond

James Bond 2020 Trailer Uitgelichte Afbeelding

Er zijn weer een aantal interessante trailers voor opkomende films uitgekomen. Dus werd het weer eens tijd om een uitgebreid Trailer Gekte-artikel te schrijven. Vandaag bespreken we: Mulan, Wonder Woman, James Bond en … Ghostbusters!

Over Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984 is vanaf 4 juni 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien – ook in 3D, IMAX en Dolby Cinema.

Wonder Woman 1984 is het langverwachte vervolg op het eerste deel (simpel getiteld: Wonder Woman) uit 2017. Origineel zou volgens geruchten het tweede deel al dit jaar moeten uitkomen. Uiteindelijk is de release datum begin dit jaar verschuift naar 2020. Wat aan de ene kant jammer is, maar aan de andere kant ook weer goed. Nu hebben de cast en crew echt hun tijd kunnen nemen om hier een geweldige film van te maken.

In dit tweede deel speelt Wonder Woman’s volgende avontuur zich af in de jaren ’80. Hier moet ze het opnemen tegen twee nieuwe vijanden: Max Lord (Pedro Pascal, The Mandalorian) en The Cheetah (Kristen Wiig, Bridesmaids). Ook keren andere acteurs en actrices uit het vorige deel ook terug voor WW84 – namelijk Chris Pine (Star Trek) als Steve Trevor, Robin Wright (Unbreakable) als Antiope en Connie Nielsen (Gladiator) als Hippolyta. Natuurlijk keert onze hoofdrolspeelster Gal Gadot (Ralph Breaks the Internet) ook terug als Wonder Woman. Daarnaast is ook Patty Jenkins (Wonder Woman) teruggekomen als regisseur voor dit vervolg.

De componist van de film is Hans Zimmer (The Dark Knight) – dus dat belooft veel goeds en bijzonders. Andere crewleden bestaan uit de Oscar-genomineerde editor Richard Pearson (United 93) en de Oscar-genomineerde production designer Aline Bonetto (Amélie). Ook Lindy Hemming (Topsy-Turvy) – de Oscar-winnende kostuumontwerper – hielp mee aan deze film. Het scenario werd samen geschreven door Patty Jenkins, Geoff Johns (Justice League) en David Callaham (Zombieland: Double Tap). De director o photography is Matthew Jensen (Wonder Woman). Bekijk hieronder de eerste trailer voor Wonder Woman 1984.

De eerste trailer van Wonder Woman 1984.

Over Mulan

Mulan is vanaf 26 maart 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Er zijn de afgelopen een enorm aantal Disney Live-Action/”Foto-Realistische” remakes gemaakt. Van The Lion King tot Beauty and the Beast. Het is echter nu de beurt aan Mulan om het publiek te gaan vermaken. Of dat gaat lukken is echter nog de vraag. Het aantal teleurstellende of zelfs (enorm) slechte Disney Remakes is namelijk redelijk groot. Neem hierbij dat de hoofdactrice Liu Yifei (The Forbidden Kingdom) nogal wat rare opmerkingen heeft gemaakt over de politie van Hong Kong en je krijgt al een heleboel mensen die nu al de film aan het boycotten zijn online.

De originele tekenfilm komt al weer uit 1998 en bevat een van mijn persoonlijke favoriete Disney-liedjes – I’ll Make a Man Out of You. Het verhaal van de film gaat uit uiteraard over Mulan – een jonge vrouw uit de tijd van de Noordelijke Wei-dynastie. Mulan neemt stiekem de plaats van haar vader in het leger over. Een leger dat alleen bedoeld is voor mannen. Dit kan dus voor moeilijke omstandigheden zorgen voor Hua Mulan (Liu Yifei). De film wordt geregisseerd door Niki Caro (The Zookeeper’s Wife). Bekijk hieronder de trailer.

De officiële trailer van Mulan!

No Time to Die

No Time to Die is vanaf april 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Een andere film waar de fans lang op moeten hebben wachten is de nieuwste James Bond-film: No Time to Die. Dit is niet alleen alweer de 25ste Bond-film, maar ook nog de laatste Bond-film waar Daniel Craig (Skyfall) in speelt. Dit belooft dus een moeilijk, maar hopelijk ook mooi afscheid te worden van Craig als Bond. In de trailer zien we al veel herkenbare en veelbelovende dingen terug – femmes fatales, keiharde actie en meedogenloze schurken. Dit keer komt de schurk in de vorm van niemand minder dan Rami Malek (Mr. Robot & Bohemian Rhapsody).

In deze film heeft Bond de vaste dienst verlaten, maar wanneer een oude vriend van hem om hulp vraagt, komt Bond in actie. Hij moet een vermiste wetenschapper opsporen. Echter weet Bond niet dat deze zoektocht hem zal brengen bij een gevaarlijke en mysterieuze schurk die gewapend is met bijzonder gevaarlijk nieuwe technologie. Bekijk hieronder de trailer van No Time to Die.

De eerste officiële trailer van No Time to Die!

Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife is vanaf 9 juli 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Ghostbusters: Afterlife is alweer de volgende poging om een geslaagde derde Ghostbusters-film te maken. Hiervoor was het de beurt aan de semi-vervolg/semi-remake Ghostbusters (2016). Deze film deed het niet bepaald goed bij de box office en kreeg daarnaast maar weinig love. Velen zeggen dat de oorzaak hiervan de vrouwelijke hoofdrolspelers zijn. Of dat waar is – geen flauw idee. Ik heb namelijk zelf alleen nog maar de originele Ghostbusters gezien – die trouwens dit jaar 35 jaar bestaat!

De toon van de trailer van Ghostbusters: Afterlife is op het eerste oog volledig anders dan het eerste deel van de Ghostbusters-franchise. Deze nieuwe film lijkt een horror-toon te hebben, terwijl de originele film meer een comedy is met horror-elementen. Ik ben best benieuwd hoe de film er uiteindelijk uit zal gaan zien, sinds ik een groot fan ben van het origineel.

Volgens de IMDB-pagina en geruchten komen Bill Murray (Lost in Translation), Dan Aykroyd (Trading Places) en Ernie Hudson (The Crow) ook terug voor deze film. Harold Ramis (Stripes) is al in 2014 overleden, dus zal waarschijnlijk niet terugkomen voor de film. De enige manier hoe ze hem terug kunnen laten komen is via special effects. Of ze dat gaan doen betwijfel ik. Andere grote sterren zoals Paul Rudd (Avengers: Endgame) en Finn Wolfhard (Stranger Things) zullen ook in Ghostbusters: Afterlife voorkomen. Bekijk hieronder de trailer voor deze opkomende film.

De eerste officiële trailer voor Ghostbusters: Afterlife.

Over Trailer Gekte

Trailer Gekte is de trailer rubriek op sebkijk!. Hierbij wordt er een blik geworpen op de trailers die er in de afgelopen dagen, weken of maanden zijn vrijgelaten.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.