Night Swim Winactie | Gesloten

Op 4 januari 2024 bracht Universal Pictures International (UPI) de bovennatuurlijke thriller film Night Swim uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van Night Swim te vieren, mag ik samen met Triple P Entertainment en Universal Pictures International (UPI) een winactie opzetten voor de film. Met de Night Swim Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Night Swim.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze spannende prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Triple P Entertainment en Universal Pictures International (UPI) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Night Swim (2024)

Night Swim is een Amerikaanse bovennatuurlijke thriller film uit 2024. De film is geregisseerd door Bryce McGuire. Night Swim is gebaseerd op de veelgeprezen korte film uit 2014. McGuire regisseerde deze korte film samen met Rod Blackhurst. McGuire en Blackhurst schreven samen ook het scenario van de gelijknamige speelfilm. Night Swim is geproduceerd door James Wan en Jason Blum. Wan kun je kennen voor het regisseren van horrorfilms als Saw (2004), Insidious (2010), The Conjuring (2013), Insidious: Chapter 2 (2013) en The Conjuring 2 (2016).

Ook regisseerde hij Furious 7 (2015), Aquaman (2018) en Aquaman and the Lost Kingdom (2023). Blum kun je kennen voor het produceren van de recente Halloween filmtrilogie, The Invisible Man (2020), Get Out (2017) en Whiplash (2014). De uitvoerend producenten van de film zijn Michael Clear, Judson Scott en Ryan Turek. Night Swim is geproduceerd onder de filmproductiebedrijven Atomic Monster en Blumhouse. De cast van de film bestaat uit (o.a.) Wyatt Russell, Kerry Condon, Amélie Hoeferle en Gavin Warren.

Night Swim Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Filmdepot.nl, Atomic Monster, Blumhouse Productions, Universal Pictures en Witchcraft Motion Picture Company.

Russell speelt de hoofdrol van Ray Waller, een voormalige Major League-honkbalspeler die door een slopende ziekte vervroegd heeft moeten stoppen. De acteur kun je kennen voor zijn rollen uit series als The Falcon and the Winter Soldier en Monarch: Legacy of Monsters. Condon speelt Ray Wallers vrouw Eve. Deze actrice ontving een Oscarnominatie voor haar rol in The Banshees of Inisherin. Hoeferle en Warren spelen de kinderen van Ray en Eve.

In Night Swim is Ray recent verhuisd met zijn gezin. Hij heeft de hoop weer aan de slag te gaan als Major League-honkbalspeler. Ray overtuigt Eve ervan dat het zwembad in de tuin van hun nieuwe huis niet alleen leuk is voor hun kinderen, maar dat dit hem ook de kans biedt te werken aan zijn herstel. Het gezin komt plotseling in gevaar wanneer een duister geheim uit het verleden van het huis een kwaadaardige kracht ontketent.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Night Swim (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Night Swim Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Night Swim Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Night Swim Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Filmdepot.nl, Atomic Monster, Blumhouse Productions, Universal Pictures en Witchcraft Motion Picture Company.

Zo doe je mee aan de Night Swim Winactie

Deze winactie voor de film Night Swim is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.