Nightmare Alley Winactie | Gesloten

De film Nightmare Alley draait sinds 27 januari 2022 in de Nederlandse bioscopen. Met de Nightmare Alley Winactie maakt een gelukkige winnaar kans op twee bioscoop vrijkaarten. De bioscoop vrijkaarten kunnen dan gebruikt worden om de film Nightmare Alley gratis in de bioscoop te bekijken. Lees in dit artikel waar de film over gaat, en hoe je mee kan doen aan deze winactie! Mijn dank aan de persafdeling van Disney Nederland voor het verschaffen van de vrijkaarten.

Over Nightmare Alley (2021)

Nightmare Alley is een Amerikaanse neo-noir psychologische thriller film uit 2021. De film is geregisseerd door Guillermo del Toro. Het scenario is geschreven door del Toro en Kim Morgan. Daarnaast is het scenario een adaptatie van de gelijknamige roman van William Lindsay Gresham. De roman kwam uit in 1946 en werd al eenmaal eerder geadapteerd in 1947. Nightmare Alley heeft een cast bestaande uit Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mara, Ron Perlman, Mary Steenburgen, en David Strathairn. Nightmare Alley kwam op 17 december 2021 uit in de Amerikaanse bioscopen. De film draait in de Nederlandse bioscopen sinds 27 januari 2022.

Nightmare Alley vertelt het verhaal van de charismatische maar onfortuinlijke Stanton Carlisle. Hij raakt bevriend met de helderziende Zeena en haar ex-man Pete tijdens een rondreizende kermis. Zijn nieuwverworven kennis gebruikt hij om de rijke elite van New York uit de jaren 1940 op te lichten. Met behulp van zijn kameraad Molly, smeedt Stanton een complot om een gevaarlijke zakenman op te lichten met behulp van een mysterieuze psychiater. Alleen is de mysterieuze psychiater de geduchtste tegenstander die hij tot nu toe is tegengekomen.

Bekijk hier de officiële trailer van Nightmare Alley (2021).

Voorwaarden van de Nightmare Alley Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: contact@sebkijk.nl. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn social media accounts.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Bij fysieke winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij lokale en digitale winacties kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen. Onder digitale winacties vallen winacties van kijkcodes en digitale vrijkaartjes. Met lokale winacties bedoel ik bioscoop vrijkaartjes die alleen bruikbaar zijn in Nederland.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel contact met hen kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Nightmare Alley Winactie
Bron: Disney Nederland, The Walt Disney Company Benelux, 20th Century Studios, Searchlight Pictures, Double Dare You (DDY), Ontario Creates, TSG Entertainment, Fox Searchlight Pictures, en Walt Disney Studios Motion Pictures International.

Hoe kan ik meedoen aan de Nightmare Alley Winactie?

Je kunt je aanmelden voor de Nightmare Alley Winactie tot 18 februari 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen snel contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn een of meerdere van mijn social media accounts. Hieronder bevinden zich enkele knoppen naar deze accounts.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “Nightmare Alley Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.