Ninja Turtles: Totale Chaos Winactie | Gesloten

De gemuteerde helden met de enige echte Turtle Power keren op 9 augustus 2023 terug naar de Nederlandse bioscopen. De Teenage Mutant Ninja Turtles keren namelijk terug in een nieuwe geanimeerde bioscoopfilm. Om de release van Ninja Turtles: Totale Chaos te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures International (PPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor deze film. Met de Ninja Turtles: Totale Chaos Winactie mag ik vier prijzenpakket weggeven van de film Ninja Turtles: Totale Chaos.

Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten waarmee je gratis naar de film Ninja Turtles: Totale Chaos kunt gaan. Daarnaast bevat elk prijzenpakket ook een T-shirt en een notitieboekje van de leuke animatiefilm. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures International (PPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Ninja Turtles: Totale Chaos (2023)

Ninja Turtles: Totale Chaos is een Amerikaanse computergeanimeerde coming-of-age superhelden film uit 2023. Ninja Turtles: Totale Chaos is de Nederlandstalige filmtitel. De oorspronkelijke Engelstalige filmtitel van de film is Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. De film is geregisseerd door Jeff Rowe. De regisseur schreef het scenario van de film samen met Seth Rogen, Evan Goldberg, Dan Hernandez en Benji Samit. Kyler Spears dient als de coregisseur van de film. Ninja Turtles: Totale Chaos is de zevende speelfilm over de wereldberoemde Teenage Mutant Ninja Turtles.

De Engelstalige cast van de film bevat de stemmen Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu, Brady Noon, Hannibal Buress, Rose Byrne, John Cena, Jackie Chan, Ice Cube, Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Giancarlo Esposito, Post Malone, Seth Rogen, Paul Rudd en Maya Rudolph. De film beleefde zijn wereldpremière op 2 augustus 2023 in de Verenigde Staten van Amerika. De film werd eerder onvoltooid vertoond tijdens het Annecy International Animation Film Festival van 2023. De film ontving positieve recensies van de critici. Hierbij spraken de recensenten met lof over het stemmenwerk, het scenario en de gestileerde animatietechnieken.

Menig recensent noemde Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem zelfs de beste film over deze groep helden tot nu toe. Er is al een vervolg en een spin-off televisieserie in ontwikkeling die in hetzelfde filmuniversum zullen plaatsvinden. Het verhaal volgt opnieuw de avonturen van de vier Ninja Turtles – Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo. Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen ze nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk.

Bekijk hier de officiële Nederlands gesproken teaser trailer van Ninja Turtles: Totale Chaos (2023).

De voorwaarden van de Ninja Turtles: Totale Chaos Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Oppenheimer Ninja Turtles: Totale Chaos Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Zo doe je mee aan de Ninja Turtles: Totale Chaos Winactie

Deze winactie voor de film Ninja Turtles: Totale Chaos is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.