Nieuws – Nintendo kondigt Harvest Moon One World aan

Harvest Moon One World Logo Afbeelding

Op 12 mei werd een nieuwe game aangekondigd voor de Nintendo Switch. Deze nieuwe game genaamd; Harvest Moon: One World, komt van ontwikkelaar / uitgever Natsume Inc. en uitgever Rising Star Games. In dit nieuwsbericht stel ik jullie op de hoogte van wat je van deze game kunt verwachten.

Over Harvest Moon One World

Harvest Moon One World wordt later dit jaar uitgebracht en wordt door Nintendo of Europe in Europese landen gedistribueerd. Startende boeren kunnen zich verheugen op een wereld vol bekende en nieuwe gezichten. Daarnaast zal de game unieke dorpen en avontuurlijke uitdagingen bevatten. De nieuwe game wordt ontwikkeld met een geheel nieuwe engine en graphics. Het doel van het spel is om een steeds grotere wonende boerderij te beheren.

Hoe zou onze wereld eruit zien zonder tomaten, aardbeien of sla. In de nieuwste telg binnen de Harvest Moon-serie is dat precies de situatie waarin jij je als speler bevindt. Er is alleen een oud boek dat je toont hoe de wereld ooit was. Spelers doen een mysterieuze ontdekking en gaan op een avontuur dat zich uitstrekt over de hele wereld! Je speelt dus niet alleen in je eigen dorp. Van de prachtige stranden van Halo-Halo tot de besneeuwde bergen van Salmiakki, er is letterlijk een hele wereld om te verkennen.

Harvest Moon Mad Dash Uitgelichte Afbeelding
Helaas is er nog geen artwork beschikbaar van Harvest Moon: One World. Dus bij deze een cover-afbeelding van een ouder Harvest Moon-spel!

De makers van Harvest Moon One World over het spel

“Harvest Moon One World bevat een gloednieuwe manier waarop zowel nieuwe als doorgewinterde spelers Harvest Moon kunnen beleven. Over de jaren heen is Harvest Moon steeds beter geworden, maar heeft het altijd het traditionele, gezinsvriendelijke karakter behouden waar de franchise om bekendstaat. De nieuwe engine en nieuwe graphics maken van deze game een ervaring zoals je die in 2020 mag verwachten. We kijken er enorm naar uit om in de komende maanden meer bekend te maken over Harvest Moon One World.”

Hiro Maekawa (president en CEO van Natsume) over Harvest Moon: One World.

“Rising Star Games werkt inmiddels al bijna twee decennia samen met Natsume. Harvest Moon is de serie waarmee het farming-genre is begonnen en heeft altijd voor innovatieve en frisse ideeën gezorgd, waardoor steeds meer spelers werden aangetrokken. Met de onschatbare steun van Nintendo of Europe zullen we de fakkel van deze succesvolle serie in 2020 en daarna voor Europese regio’s blijven dragen met de release van Harvest Moon One World voor de Nintendo Switch.”

Brjann Sigurgeirsson (van Thunderful Publishing en Rising Star Games) over de samenwerking tussen Rising Star Games en Natsume.

Over Nintendo

Op het gebied van interactief entertainment is Nintendo Co., Ltd., de wereldwijde pionier. Nintendo distribueert en produceert de hardware en software voor diverse spelsystemen, waaronder de Nintendo 3DS™ en de Nintendo Switch™. Er zijn meer dan 4,6 miljard videogames en meer dan 725 miljoen stuks hardware verkocht, waaronder de meer nieuwe en de oudere systemen. Ook heeft Nintendo grote iconen gecreëerd zoals Mario™Donkey Kong™Metroid™Zelda™ en Pokémon™. Daarnaast is er ook nog Nintendo of Europe, wat een volwaardige dochteronderneming is, die sinds 1990 gevestigd in Duitsland, en functioneert als hoofdkantoor voor Nintendo’s activiteiten in Europa.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.