No Hard Feelings Winactie | Gesloten

Jennifer Lawrence keert binnenkort terug naar de (Nederlandse) bioscopen met haar nieuwste film No Hard Feelings. Deze sexy coming-of-age komediefilm wordt namelijk op 22 juni 2023 uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing International en Triple P Entertainment een winactie houden voor No Hard Feelings. Met de No Hard Feelings Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor deze film. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing International en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over No Hard Feelings (2023)

No Hard Feelings is een Amerikaanse coming-of-age komediefilm uit 2023. De film is geregisseerd door Gene Stupnitsky. Het scenario van de film is geschreven door John Phillips en Stupnitsky. De cast van de film bestaat uit onder andere Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Natalie Morales en Matthew Broderick. Lawrence is ook een coproducent van No Hard Feelings. De film zal in de Amerikaanse bioscopen uitkomen op 23 juni 2023. In de Nederlandse bioscopen zal No Hard Feelings te zien zijn vanaf 22 juni 2023. In België komt de film uit op 21 juni 2023.

In No Hard Feeling speelt Lawrence de hoofdrol. Het verhaal gaat over Maddie. Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil “daten” voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.

Bekijk hier de officiële trailer van No Hard Feelings (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de No Hard Feelings Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de No Hard Feelings Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

No Hard Feelings Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Sony Pictures Entertainment (SPE), Excellent Cadaver, Odenkirk Provissiero Entertainment, Sony Pictures Releasing en Sony Pictures Releasing International.

Zo doe je mee aan de No Hard Feelings Winactie

De winactie voor de film No Hard Feelings is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.