Nope is vanaf 19 april 2023 te streamen op SkyShowtime in Nederland

SkyShowtime brengt in april 2023 weer enkele leuke nieuwe titels naar hun streamingdienst in Nederland. Een van deze bijzondere nieuwe titels is de film Nope – de nieuwste film van filmmaker en regisseur Jordan Peele. SkyShowtime is de nieuwe streamingdienst van Comcast Corporation en Paramount GlobalSkyShowtime werd in oktober 2022 uitgebracht in Nederland. In het aanbod van films en series zijn onder andere titels van Universal PicturesIllumination EntertainmentDreamWorksSky StudiosPeacockParamount+ShowtimeParamount Pictures en Nickelodeon terug te vinden.

Over Nope (2022)

Nope is een Amerikaanse sciencefiction horrorfilm uit 2022. De film is geregisseerd, geschreven en geproduceerd door Jordan Peele. De cast van de film bestaat uit onder andere Daniel KaluuyaKeke PalmerSteven YeunMichael WincottBarbie FerreiraTerry NotaryBrandon Perea en Keith DavidPeele kondigde zijn, toen nog titelloze, derde film officieel aan in november 2020. Palmer en Kaluuya sloten zich aan in februari 2021. Yeun werd de volgende maand gecast. De regisseur onthulde de titel van de film in juli 2021. Nope beleefde zijn wereldpremière op het TCL Chinese Theatre in Los Angeles op 18 juli 2022.

De film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 22 juli 2022. De recensenten spraken met lof over het acteerwerk, de thema’s, het regiewerk en de cinematografie van Nope. Echter ontving het scenario gemixte reacties van de recensenten. In de Belgische bioscopen kwam de film uit op 10 augustus 2022 en in de Nederlandse bioscopen op 18 augustus 2022. Het verhaal volgt Hollywood dierentrainer OJ en zijn zus Emerald. Na de schokkende dood van hun vader observeren ze onverklaarbare fenomenen op hun ranch in Californië.

Ze raken geobsedeerd in het proberen het mysterie op camera vast te leggen. Ricky, de eigenaar van het naastgelegen pretpark, raakt ook geïnteresseerd in het verschijnsel en probeert daarmee geld te verdienen. Al snel lijden deze acties tot angstaanjagende gevolgen en onvoorstelbare horror. Wat volgt is een complexe sociale sciencefiction horrorfilm die blootlegt hoe geweld, risico en opportunisme onlosmakelijk verbonden zijn met de geromantiseerde geschiedenis van het Amerikaanse Westen – en van de showbusiness zelf. Nope zal vanaf 19 april 2023 in Nederland exclusief te streamen zijn op SkyShowtime.

Bekijk hier de officiële trailer van Nope (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Nieuwe en doorlopende series op SkyShowtime

Naast Nope zullen er ook enkele nieuwe series uitkomen in april 2023 op SkyShowtime in Nederland. Een van deze series is Grease: Rise of the Pink Ladies. Deze nieuwe musicalserie neemt je mee naar 1954. De serie speelt zich vier jaar voor de originele film Grease af. Grease: Rise of the Pink Ladies volgt vier buitenbeentjes die de status quo zat zijn en op hun eigen manier lol durven te trappen. Hierdoor ontstaat er morele paniek waardoor Rydell High nooit meer hetzelfde zal zijn. De eerste twee afleveringen van Grease: Rise of the Pink Ladies zijn vanaf 7 april te streamen op SkyShowtime in Nederland. Daarna volgt er wekelijks een nieuwe aflevering.

Een andere nieuwe serie die vanaf 25 april 2023 op SkyShowtime in Nederland te streamen zal zijn is Drift – Partners in Crime. Als kind waren de broers Ali en Leo al dol op snelle auto’s en motorsport. Tegenwoordig werken ze bij de Duitse snelwegpolitie. De broers weten hun hoofd koel te houden tijdens achtervolgingen van minstens 240 kilometer per uur. Ze bestrijden samen de misdaad op de Duitse snelweg.

Samen nemen ze het op tegen een corrupte organisatie binnen de politie, mensenhandelaars, overvallers op de vlucht en de Italiaanse maffia. Hun broederliefde wordt behoorlijk op de proef gesteld, wanneer Leo gevoelens krijgt voor Ali’s ex-vriendin Maria. Alle afleveringen van Drift – Partners in Crime zijn vanaf 25 april 2023 te streamen op SkyShowtime in Nederland. De series Mayor of Kingstown en Rabbit Hole zullen bovendien ook nieuwe afleveringen krijgen op SkyShowtime in april 2022. Hetzelfde geldt voor het 22ste seizoen van Law & Order.

Grease: Rise of the Pink Ladies
Bron: Paramount Television, Picturestart, Temple Hill Entertainment, Paramount+, SkyShowtime en SkyShowtime Nederland.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.