Nope Winactie | Gesloten

Op 16 november 2022 brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de sciencefiction horrorfilm Nope uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie houden voor deze film. Met de Nope Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Nope (2022)

Nope is een Amerikaanse sciencefiction horrorfilm uit 2022. De film is geregisseerd, geschreven en geproduceerd door Jordan Peele. De cast van de film bestaat uit onder andere Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Michael Wincott, Barbie Ferreira, Terry Notary, Brandon Perea en Keith David. Peele kondigde zijn, toen nog titelloze, derde film officieel aan in november 2020. Palmer en Kaluuya sloten zich aan in februari 2021. Yeun werd de volgende maand gecast. De regisseur onthulde de titel van de film in juli 2021. Nope beleefde zijn wereldpremière op het TCL Chinese Theatre in Los Angeles op 18 juli 2022.

De film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 22 juli 2022. De recensenten spraken met lof over het acteerwerk, de thema’s, het regiewerk en de cinematografie van Nope. Echter ontving het scenario gemixte reacties van de recensenten. In de Belgische bioscopen kwam de film uit op 10 augustus 2022 en in de Nederlandse bioscopen op 18 augustus 2022. Het verhaal volgt Hollywood dierentrainer OJ en zijn zus Emerald. Na de schokkende dood van hun vader observeren ze onverklaarbare fenomenen op hun ranch in Californië.

Ze raken geobsedeerd in het proberen het mysterie op camera vast te leggen. Ricky, de eigenaar van het naastgelegen pretpark, raakt ook geïnteresseerd in het verschijnsel en probeert daarmee geld te verdienen. Al snel lijden deze acties tot angstaanjagende gevolgen en onvoorstelbare horror. Wat volgt is een complexe sociale sciencefiction horrorfilm die blootlegt hoe geweld, risico en opportunisme onlosmakelijk verbonden zijn met de geromantiseerde geschiedenis van het Amerikaanse Westen -en van de showbusiness zelf.

Bekijk hier de officiële trailer van Nope (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Nope Winactie

Vragen en opmerkingen kunnen altijd gestuurd worden naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een mail op de hoogste gesteld worden dat ze hebben gewonnen. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon eenmaal worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD Blu-ray, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Nope Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures, Universal Pictures Nederland, Dentsu, Monkeypaw Pictures, fanart.tv, The Government of Canada Income Tax Credit Program, en Universal Pictures International (UPI).

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Nope Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures, Universal Pictures Nederland, Dentsu, Monkeypaw Pictures, fanart.tv, The Government of Canada Income Tax Credit Program, en Universal Pictures International (UPI).

Zo doe je mee aan de Nope Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Nope Winactie tot en met 2 december 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Youtube, TikTok of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.