Oppenheimer Winactie | Gesloten

Op 20 juli 2023 werd de nieuwste epische Christopher Nolan film dan eindelijk in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Oppenheimer Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Oppenheimer. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Oppenheimer (2023)

Oppenheimer is een epische en biografische thriller film uit 2023. De film is geregisseerd en geproduceerd door de iconische filmmaker Christopher Nolan. Het scenario van de film is ook geschreven door Nolan. Het scenario van de film is gebaseerd op de biografie American Prometheus dat geschreven is over J. Robert Oppenheimer. Hij was de theoretische natuurkundige die hielp bij de ontwikkeling van de eerste kernwapens tijdens het Manhattan Project. De biografie is geschreven door Kai Bird en Martin J. Sherwin. De titulaire hoofdrol wordt gespeeld door Cillian Murphy.

De rest van cast bestaat uit onder andere Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Josh Hartnett, Casey Affleck, Rami Malek, Benny Safdie, Kenneth Branagh, Dylan Arnold, Gustaf Skarsgård, Matthew Modine, David Dastmalchian, Tom Conti, Jack Quaid, Josh Peck, Dane DeHaan, Alden Ehrenreich, Jason Clarke, James D’Arcy, Alex Wolff, Scott Grimes, Matthias Schweighöfer en Gary Oldman.

Oppenheimer beleefde zijn wereldpremière in Parijs op 11 juli 2023. De film werd daarna uitgebracht op 20 juli 2023 in Nederland. Oppenheimer is de eerste film die niet gedistribueerd wordt door Warner Bros. Pictures sinds Memento uit 2000. Daarnaast is Oppenheimer de eerste Christopher Nolan film die een R-rating heeft ontvangen sinds de release van Insomnia uit 2002. Oppenheimer vertelt het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden, het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

Bekijk hier de officiële trailer van Oppenheimer (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Oppenheimer Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Oppenheimer Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Oppenheimer Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Universal Pictures, Atlas Entertainment, Gadget Films, Syncopy en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Oppenheimer Winactie

Deze winactie voor de film Oppenheimer is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.