Oppenheimer Winactie | Blu-ray

Op 22 november 2023 brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de succesvolle film Oppenheimer uit op 4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray, DVD en Steelbook. Om de fysieke media release van Oppenheimer te vieren, mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met de Oppenheimer Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film Oppenheimer.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Oppenheimer (2023)

Oppenheimer is een biografische thriller en dramafilm uit 2023. De film is geregisseerd en geproduceerd door de iconische filmmaker Christopher Nolan. Het scenario van de film is ook geschreven door Nolan. Het scenario van de film is gebaseerd op de biografie American Prometheus dat geschreven is over J. Robert Oppenheimer. Hij was de theoretische natuurkundige die hielp bij de ontwikkeling van de eerste kernwapens tijdens het Manhattan Project. De biografie is geschreven door Kai Bird en Martin J. Sherwin. De titulaire hoofdrol wordt gespeeld door Cillian Murphy.

De rest van cast bestaat uit onder andere Emily BluntMatt DamonRobert Downey Jr., Florence PughJosh HartnettCasey AffleckRami MalekBenny SafdieKenneth BranaghDylan ArnoldGustaf SkarsgårdMatthew ModineDavid DastmalchianTom ContiJack QuaidJosh PeckDane DeHaanAlden EhrenreichJason ClarkeJames D’ArcyAlex WolffScott GrimesMatthias Schweighöfer en Gary Oldman.

Oppenheimer beleefde zijn wereldpremière in Parijs op 11 juli 2023. De film werd daarna uitgebracht op 20 juli 2023 in Nederland. Oppenheimer is de eerste film die niet gedistribueerd wordt door Warner Bros. Pictures sinds Memento uit 2000. Daarnaast is Oppenheimer de eerste Christopher Nolan film die een R-rating heeft ontvangen sinds de release van Insomnia uit 2002. Oppenheimer vertelt het fascinerende verhaal van de raadselachtige man die om de wereld te redden, het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Oppenheimer (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Oppenheimer Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Oppenheimer Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Oppenheimer Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Universal Pictures, Atlas Entertainment, Gadget Films, Syncopy, Universal Pictures Nederland, Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM.

Zo doe je mee aan de Oppenheimer Winactie

Voor de Oppenheimer Winactie kun je je aanmelden tot en met 11 december 2023. Om je aan te melden voor de Oppenheimer Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Oppenheimer Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.