Over SebKijk

Missie & Visie

SebKijk is een website dat zich oorspronkelijk alleen richtte op het plaatsen van recensies op gebied van onder andere films, series en games. Over de jaren heen heeft SebKijk zich gevestigd als een grote naam in verscheidende niches. De artikelen worden geschreven door me en gastredacteurs. Op SebKijk komen voornamelijk onderwerpen over entertainment, kunst en cultuur aan bod. Denk hierbij aan artikelen over films, games, series, boeken, kunst, festivals en tentoonstellingen. Ik schrijf vanuit een intense passie en geloof dat (filmische) beelden het leven beter kunnen maken. Als journalist geloof ik dat deze beelden je op een reis door het leven kunnen meenemen. 

Ik schrijf vanuit de ideologie dat (filmische) beelden meer liefde en aandacht verdienen. Ik probeer mijn lezers te informeren, te amuseren en uit te dagen met mijn kijk op een breed aanbod van onderwerpen. Ik wil het plezier van mijn kijk op anderen over brengen. SebKijk is opgericht door recensent en filmjournalist Sebastiaan Khouw. 

Wil je in contact komen met mij? Stuur dan direct een mail naar sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Waarom SebKijk steunen?

SebKijk is een onafhankelijk en Nederlandstalige website voor recensies, artikelen en giveaways waar je als bezoeker gratis aan kan meedoen. Als fulltime journalist en mediarecensent ben ik (Sebastiaan Khouw) altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn website te onderhouden. Een website onderhouden is namelijk niet gratis en er worden zeker kosten gemaakt om de website in de lucht te houden, maar ook om prijzen naar de winnaars van giveaways te versturen.

Het leuke is dat je mij kunt ondersteunen door mijn artikelen en recensies te lezen (en eventueel te delen). Door veel bezoek kan ik verder gaan met het schrijven van nieuwe recensies, artikelen en giveaways. Tegelijkertijd kan ik werken aan mijn droom om fulltime filmjournalist en entertainment recensent te worden.