Paddington in Peru is vanaf 23 januari 2025 in de Nederlandse bioscopen te zien

De eerste officiële trailer van Paddington in Peru is op woensdag 12 juni 2024 online uitgebracht. In de eerste trailer zijn de langverwachte eerste beelden van de derde Paddington bioscoopfilm te zien. Paddington in Peru zal op 23 januari 2025 in de Nederlandse bioscopen uitgebracht worden in de originele versie en de Nederlands gesproken versie. Beau van Erven Dorens zal opnieuw de stem van Paddington inspreken voor de Nederlands gesproken versie van de film.

Over Paddington in Peru (2024)

Paddington in Peru is een familiefilm uit 2024. De film is geregisseerd door Dougal Wilson. Paddington in Peru is een vervolg op Paddington (2014) en Paddington 2 (2017). De eerste twee bioscoopfilms werden geregisseerd door Paul King. King kun je kennen voor het regisseren van Wonka (2023). Het scenario van Paddington in Peru werd geschreven door Mark Burton, Jon Foster en James Lamont. De scenarioschrijvers baseerden hun werk op een verhaal van King, Simon Farnaby en Burton.

De bioscoopfilms zijn gebaseerd op de kinderboeken van de Britse auteur Michael Bond. De cast van Paddington in Peru bestaat uit Antonio Banderas, Olivia Colman, Emily Mortimer, Hugh Bonneville, Julie Walters, Madeleine Harris, Samuel Joslin, Carla Tous en Jim Broadbent. Verder spreken Ben Whishaw en Imelda Staunton, in de originele versie van de film, opnieuw de stemmen van Paddington en tante Lucy in.

In Paddington in Peru keert Paddington terug naar zijn geboorteland Peru om zijn tante Lucy te bezoeken die daar in een tehuis voor oude beren woont. Samen met de familie Brown belandt hij daar in een mysterieus en spannend avontuur dat hen tot diep in het Amazone regenwoud en naar de bergtoppen van Peru brengt. Paddington in Peru is vanaf 23 januari 2025 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Paddington in Peru (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.