Pari Winactie | Gesloten

Dankzij Herrie Film & TV heb ik de mogelijkheid gekregen om een Pari Winactie te houden. Ik mag een aantal kijkcodes voor de film Pari weggeven. Met zo’n code krijg je de kans om de film Pari gratis te kijken op Picl. Wil jij kans maken op een kijkcode voor deze film? Lees dan snel mijn artikel verder en meld je aan voor de winactie.

Mijn dank aan Herrie Film & TV voor de samenwerkingsmogelijkheid.

Over Pari

Pari is de debuutfilm van de Iraans-Griekse regisseur Siamak Etemadi en werd geselecteerd voor het Panorama Berlinale in 2020. Eerder deed zijn korte film Cavo D’Oro in 2012 mee aan de competitie op het Locarno International Film Festival. Deze film vertelt het aangrijpende verhaal van de Iraanse Pari en haar man. Samen reizen ze naar Athene en gaan ze op zoek naar hun vermiste zoon Babak. Pari is nu via Picl online te zien bij filmtheaters.

Stukje uit mijn Recensie

“De regie is dus redelijk sterk. Desondanks krijg je wel meerdere pretentieuze momenten in de film. Dit zijn momenten die iets te direct op de thema’s wedergeboorte en verlangen inspelen. Met deze momenten probeert de regisseur iets te hard zijn best te doen om artistiek over te komen. Dit is eigenlijk best jammer. Vooral omdat op momenten dat hij dit niet doet, de film artistiek gezien sterker is. De dialogen uit het scenario zijn geloofwaardig geschreven, maar worden soms iets te plat gepresenteerd door de cast. 

Hiermee wil ik niet zeggen dat de volledige cast beter acteerwerk had kunnen aanleveren. Er kan eerder gezegd worden dat op sommige momenten de filmmakers beter een scène opnieuw hadden kunnen opnemen. Het acteerwerk is namelijk op sommige momenten enorm overtuigend, terwijl het op andere momenten heel slapjes overkomt.”

Klik hier om mijn volledige recensie te lezen.

Bekijk hier de officiële trailer van Pari (2020).

Over Picl

Picl is het arthouse streaming platform van Nederland. Het is een initiatief voor mensen die gek zijn op (Nederlandse) cinema en arthouse-films. Het is opgericht door mensen die er alles aan doen om hun enthousiasme voor film over te brengen op anderen. De missie van Picl is om de zichtbaarheid voor de (Nederlandse) documentaires en artistieke films te vergroten. 

Je kunt verschillende soorten films huren. Er zitten ook films tussen die meteen vanaf de eerste dag van de release ook online beschikbaar zijn. In tegenstelling tot de meeste streamingdiensten betaal je bij Picl per film. Daarnaast selecteer je voor de betaling jouw lokale filmhuis, want een deel van de opbrengsten gaat naar het theater van je keuze. Hiermee kun je dus een filmtheater of filmhuis (naar keuze) ondersteunen. Iets wat zeer gewaardeerd zal worden in deze aparte corona-tijden.

Pari is vanaf nu te zien op Picl.

Informatie Pari Winactie

  1. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk. Deze mail kan gestuurd worden naar: contact@sebkijk.nl.
  2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  5. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  6. Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen aan de Pari Winactie

Als je mee wilt doen aan de Pari Winactie, dan moet je twee stappen ondernemen. 

  1. Volg SebKijk op Instagram of op Facebook. Klik hier voor Instagram en hier voor Facebook.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze winactie. 
  3. Belangrijk om te weten! Je kunt je aanmelden voor deze winactie tot 25 januari 2021 00:01. Ik zal op 25 januari of 26 januari 2021 contact opnemen met de winnaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: