Pathé Thuis Actie – Aquaman Kortingscode nu Verkrijgbaar – Afgelopen

Aquaman (2018) - Pathé Thuis - Actie Code

Pathé Thuis heeft op 9 april 2019 een kortingscode vrijgegeven voor de film Aquaman (2018) van Warner Bros. Studios en DC Comic/Entertainment. Kijk de film nu als eerste bij Pathé Thuis door de onderstaande code te gebruiken. Tot en met 16 april ontvang je korting op deze film door de onderstaande code te gebruiken. Koop Aquaman nu voor maar €11,99 in plaats van €14,99 en geniet onbeperkt van dit avontuur!

De Kortingscode

De Code: HRV26WBW8
Voer de code hier in of op de betaalpagina van jouw apparaat.

Over Aquaman (2018)

Na de evenementen van de Justice League-film van Warner Bros., is Arthur Curry; beter bekend als The Aquaman (Jason Momoa, Game of Thrones), nog steeds bezig met het redden van burgers op zee. Echter wilt Arthur niks te maken hebben met zijn connectie tot de verloren stad, Atlantis. Maar wanneer zijn halfbroer, Orm (Patrick Wilson, Watchmen), oorlog verklaart aan de oppervlakte, moet Arthur zijn plek als koning van de zeeën onder zich nemen.

Stukje uit mijn Film Recensie van Aquaman (2018)

´´Laten we beginnen met iets positiefs van Aquaman. Het is, zoals ik al daarnet benoemde, een zeer vermakelijke film. Het verhaal mag dan niet heel goed uitgewerkt zijn en de grappen landen vaak niet zo goed, zoals de filmmakers waarschijnlijk gehoopt hadden, maar het avontuurlijke gevoel is zeker goed in de film doorgewerkt. Je krijgt als kijker echt een gevoel dat je mee wordt genomen op een avontuur. Nu is het probleem alleen dat het avontuur te lang duurt. Er zijn meerdere verhaallijnen naast het hoofdverhaal, die maar heel even op het scherm verschijnen, waardoor het op de kijker kan overkomen alsof er wat bij-verhaallijnen net zo goed weggehaald hadden kunnen worden. Neem bijvoorbeeld het personage Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II, Baywatch); een personage, dat een zeer belangrijke rol heeft in de lore van de Aquaman-comics. Zijn kostuum mag er dan perfect uit zien en zorgen voor vermakende actie-momenten, maar aan het einde van de dag, ben ik tijdens de film letterlijk vergeten dat dit personage überhaupt in de film zat. Dit omdat er zoveel verhaallijnen zijn met zoveel personages, dat er gewoon niet genoeg ruimte was voor Black Manta om echt een kans te krijgen om te schijnen op het grote scherm. Wat een zonde is, omdat het een interessant personage is dat veel had kunnen opleveren in een Aquaman-film. Het feit dat er een overschot aan personages en verhaallijnen zijn, doet me erg denken aan de tweede Fantastic Beasts-film, die per keer dat ik het keek alleen maar slechter werd. Hopelijk gaat dit niet hetzelfde verhaal worden bij Aquaman.´´

sebkijk! over Aquaman (2018
Aquaman - Quote - Afbeelding
Foto: Warner Bros. Pictures International Holland, Warner Bros., DC Comics, DC Entertainment, Panoramic Pictures, Rodeo FX & The Safran Company / Design: sebkijk!

Over Pathé Thuis

Een account bij Pathé Thuis is laagdrempelig en vrijblijvend. Voor het aanmaken van een account heb je alleen een e-mailadres nodig. Vervolgens betaal je per gekochte / gehuurde film. De nieuwste films huur je bij Pathé Thuis voor 4,99 euro.

Pathé Thuis is een Nederlandse video-on-demand dienst (VOD) en aanbieder van talloze films die kortgeleden in de bioscoop hebben gedraaid, en meer. Het huidige online aanbod bestaat uit meer dan 2000 titels en wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste films. Pathé Thuis is beschikbaar op alle gangbare platformen zoals desktop, Smart-TV’s, gameconsoles, tablets en smartphones. Een account is gratis aan te maken. Gebruikers van de dienst betalen per gehuurde of gekochte film (transactional VOD).

Het aantal accounts van Pathé Thuis ligt momenteel op 1,4 miljoen. Qua omzet liet Pathé Thuis de afgelopen twee jaren een constante groei van 50 procent zien. Vanaf 1 april is het aanbod van Pathé Thuis voor Nederlandse klanten beschikbaar in alle landen van de EU, conform de nieuwe EU-regelgeving met betrekking tot portabiliteit.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!