Paw Patrol – Aqua Pups Winactie | DVD

Op 15 maart 2024 bracht Dutch FilmWorks de bundel van avontuurlijke geanimeerde afleveringen getiteld Paw Patrol – Aqua Pups uit op DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie houden voor de DVD. Met de Paw Patrol – Aqua Pups Winactie mag ik twee keer een DVD weggeven van Paw Patrol – Aqua Pups. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Paw Patrol – Aqua Pups

In Paw Patrol – Aqua Pups gaat de PAW Patrol weer terug naar de magische onderwaterstad Puplantis. Wanneer de ongelukkige waterpup Moby Puplantis naar de oppervlakte probeert te zwemmen, is het aan de helden van de PAW Patrol en Skye’s neef Coral om hem tegen te houden en de stad te redden. Ook nemen de pups deel aan een grote waterrace en moeten ze te hulp schieten wanneer Moby’s bedrog Puplantis bedreigt.

Paw Patrol – Aqua Pups is een bundel van avontuurlijke geanimeerde afleveringen van de kinderserie Paw Patrol. De DVD bevat zowel Engelse als Nederlandse audio. De afleveringen van Paw Patrol – Aqua Pups leveren twee uur aan plezier! Paw Patrol – Aqua Pups bevat de volgende afleveringen op zijn DVD:

 • De pups redden een drijvend kasteel.
 • De pups redden een waterrace.
 • De pups redden de (onderwater) burgemeester.
 • De pups redden de walvispatroller.
 • De pups redden het rif.
 • De pups houden een reuzeninktvis tegen.
 • De pups redden een Humdingerpop.
 • De pups redden een zandsculpturenwedstrijd.
Paw Patrol – Aqua Pups Winactie
Bron: Dutch Filmworks (DFW), Nick Jr. Netherlands, Nickelodeon en Paramount Pictures.

De voorwaarden van de Paw Patrol – Aqua Pups Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Paw Patrol – Aqua Pups Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Paw Patrol – Aqua Pups Winactie
Bron: Dutch Filmworks (DFW), Nick Jr. Netherlands, Nickelodeon en Paramount Pictures.

Zo doe je mee aan de Paw Patrol – Aqua Pups Winactie

Voor de Paw Patrol – Aqua Pups Winactie kun je je aanmelden tot en met 20 april 2024. Om deel te melden aan de Paw Patrol – Aqua Pups Winactie moet je het aanmeldformulier invullen. Elke winactie bevat een eigen aanmeldformulier die bij de desbetreffende winactie te vinden is. Om deel te nemen aan de Paw Patrol – Aqua Pups Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten.

Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Nadat deze winactie is afgelopen worden de gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “Paw Patrol – Aqua Pups Winactie | DVD

 1. Sebastiaan ( Seb Kijk) wat een geweldige actie weer ism Dutch FilmWorks,
  en daarom willen wij graag meedoen voor een dvd van Paw Patrol – Aqua Pups
  zodat onze kleinkinderen weer een leuk filmpje kunnen kijken! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.