Paw Patrol: Cat Pack Rescues Winactie | Gesloten

Op 14 april 2023 bracht Dutch FilmWorks de avontuurlijke geanimeerde familiefilm Paw Patrol: Cat Pack Rescues uit op DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie houden voor de film. Met de Paw Patrol: Cat Pack Rescues Winactie mag ik drie keer een DVD weggeven van de film Paw Patrol: Cat Pack Rescues. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Paw Patrol: Cat Pack Rescues (2022)

Paw Patrol: Cat Pack Rescues is een avontuurlijke geanimeerde familiefilm uit 2022. In Paw Patrol: Cat Pack Rescues maken we kennis met Rory, Shade, Leo en Wild Cat. Samen staan de vier heroïsche katten bekend als de Cat Pack. De Paw Patrol en Cat Pack gaan samenwerken om Meow-Meow, de robot kat van Burgemeester Humdinger, te stoppen. Daarnaast moeten ze een gouden leeuwenmasker terugvinden dat gestolen werd door de Grom Grom Club. Ook moeten ze een gewond babyaapje redden en beleven ze nog veel andere avonturen samen!

Paw Patrol: Cat Pack Rescues Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Nick Jr. Netherlands, Nickelodeon en Paramount Pictures.

De voorwaarden van de Paw Patrol: Cat Pack Rescues Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Paw Patrol: Cat Pack Rescues Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Paw Patrol: Cat Pack Rescues Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Nick Jr. Netherlands, Nickelodeon en Paramount Pictures.

Zo doe je mee aan de Paw Patrol: Cat Pack Rescues Winactie

De winactie voor de film Paw Patrol: Cat Pack Rescues is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.