Paw Patrol: The Mighty Movie Winactie | Gesloten

De Paw Patrol-pups keren deze herfst terug naar de bioscoop met hun nieuwste speelfilm Paw Patrol: The Mighty Movie. Om de bioscooprelease van Paw Patrol: The Mighty Movie te vieren mag ik samen met Paramount Pictures International (PPI), Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie houden voor de film. Met de Paw Patrol: The Mighty Movie Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Paw Patrol: The Mighty Movie.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Triple P Entertainment, Paramount Pictures International (PPI) en Universal Pictures International (UPI) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Paw Patrol: The Mighty Movie (2023)

Paw Patrol: The Mighty Movie is een Canadese computer geanimeerde superhelden komediefilm uit 2023. De film is gebaseerd op de televisieserie Paw Patrol. Deze televisieserie is bedacht door Keith ChapmanPaw Patrol: The Mighty Movie is een vervolg op de film Paw Patrol: The Movie uit 2021. Beide Paw Patrol: The Movie en Paw Patrol: The Mighty Movie zijn geregisseerd door Cal Brunker. Het scenario van de film is geschreven door BrunkerBob Barlen en Shane Morris. De Nederlands gesproken versie van de film bevat onder andere de stemmen van Julia Tan en Monica Geuze.

De Engelstalige cast van de film bestaat uit onder andere Christian CorraoLuxton HandspikerCallum ShonikerRon PardoMckenna GraceTaraji P. HensonMarsai MartinChristian ConveryKim KardashianNorth WestSaint WestJames MarsdenKirsten Bell en Finn Lee-EppPaw Patrol: The Mighty Movie werd in Canada en de Verenigde Staten van Amerika op 29 september 2023 uitgebracht. De film ontving net zoals zijn voorganger positieve recensies van de filmcritici. Een derde speelfilm staat gepland om uit te komen in 2026.

Paw Patrol: The Mighty Movie Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Nickelodeon Animation Studios, Nickelodeon Movies, Paramount Animation, Paramount Pictures, Spin Master Entertainment en Paramount Pictures International (PPI).

Het filmverhaal start als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad. De Paw Patrol-pups krijgen superkrachten en veranderen in De Megapups! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. De pups komen in gevaar wanneer hun aartsvijand – burgemeester Humdinger – uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen.

Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is. Daarnaast zal Skye moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken. Paw Patrol: The Mighty Movie draait vanaf 12 oktober 2023 officieel in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hierboven de Nederlands gesproken trailer van Paw Patrol: The Mighty Movie (2023).

De voorwaarden van de Paw Patrol: The Mighty Movie Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruiken van dezelfde e-mailadressen onder dezelfde (of een andere) naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Dit kan ook gebeuren als je meerdere malen deelneemt aan een enkele winactie met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam. Bij de Paw Patrol: The Mighty Movie Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Bioscoopfilms in oktober 2023 - Paw Patrol: The Mighty Pups (2023)
Bron: Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Nickelodeon Animation Studios, Nickelodeon Movies, Paramount Animation, Paramount Pictures, Spin Master Entertainment en Paramount Pictures International (PPI).

Zo doe je mee aan de Paw Patrol: The Mighty Movie Winactie

Deze winactie voor de film Paw Patrol: The Mighty Movie is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.