Peacemaker Seizoen 1 Winactie | Gesloten

Op 12 juli 2023 brachten Warner Home Video en Day One MPM het eerste seizoen van de Amerikaanse superhelden televisieserie Peacemaker uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten voor Peacemaker Seizoen 1. Met de Peacemaker Seizoen 1 Winactie mag ik een keer een DVD weggeven van het eerste seizoen van Peacemaker. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video Home en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Peacemaker Seizoen 1

Peacemaker Seizoen 1 is een Amerikaanse superhelden televisieserie dat gemaakt is door de visionaire filmmaker James Gunn. De filmmaker en regisseur maakte Peacemaker voor streamingdienst HBO Max. Peacemaker is gebaseerd op het gelijknamige DC Comics personage en is onderdeel van het DC Extended Universe (DCEU). Dit is de enige televisieserie die onderdeel is van het DCEU. Peacemaker Seizoen 1 is ook nog een spin-off van de film The Suicide Squad uit 2021. De serie werd in samenwerking met Warner Bros. Television geproduceerd door The Safran Company en Troll Court Entertainment.

Gunn dient als showrunner van de televisieserie en regisseerde vijf afleveringen van Peacemaker Seizoen 1. Acteur John Cena speelt opnieuw de titulaire hoofdrol. In Peacemaker Seizoen 1 herpakt hij dus zijn rol uit The Suicide Squad. De rest van de cast bestaat uit onder andere Danielle Brooks, Freddie Stroma, Chukwudi Iwuji, Jennifer Holland, Steve Agee en Robert Patrick. Het eerste seizoen van Peacemaker kwam tot stand nadat Gunn onder de indruk was geraakt van Cena’s acteertalenten. Tijdens het filmen van The Suicide Squad (wat plaatsvond tijdens de Covid-19-pandemie) schreef hij alle acht afleveringen voor het eerste seizoen van de serie.

Peacemaker Seizoen 1 Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, HBO Max, HBO Max Nederland, DC Entertainment, The Safran Company, Troll Court Entertainment, Warner Bros. Television en DC Comics

Peacemaker Seizoen 1 beleefde zijn wereldpremière op HBO Max op 13 januari 2022. De eerste drie afleveringen waren direct die dag te streamen op de streamingdienst. De rest van Peacemaker Seizoen 1 werd wekelijks uitgezonden tot 17 februari. Elke aflevering kreeg meer kijkers dan de vorige. De seizoensfinale brak het record voor hoogste kijkcijfers op een dag voor een originele aflevering op HBO Max. De serie ontving positieve recensies, waarbij de recensenten met lof spraken over Cena’s acteerprestaties en Gunns regievisie. Daarnaast ontving het scenario van Gunn ook veel admiratie.

Een tweede seizoen van Peacemaker werd al aangekondigd in februari 2022. Gunn heeft aangegeven dat dit tweede seizoen zal worden geïntegreerd in het nieuwe film en series universum van DC Comics. Dit universum heeft de titel DC Universe (DCU) gekregen. Ook wordt er gewerkt aan een spin-off serie over Amanda Waller – simpel getiteld Waller. Deze spin-off serie zal ook onderdeel van het DCU zijn. Peacemaker Seizoen 1 neemt plaats na de evenementen van The Suicide Squad.

Peacemaker komt er snel achter dat zijn vrijheid een prijs heeft. Het voormalig lid van The Suicide Squad wordt namelijk door Clemson Murn ingelijfd in een nieuw superteam voor een geheime missie met de codenaam Project Butterfly. Het team bevat verder onder andere het personage Emilia Harcourt. Dit personage wordt gespeeld door Jennifer Holland en was ook te zien in de films The Suicide Squad en Black Adam.

Bekijk hier de officiële trailer van Peacemaker Seizoen 1. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Peacemaker Seizoen 1 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Peacemaker Seizoen 1 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Peacemaker Seizoen 1 Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, HBO Max, HBO Max Nederland, DC Entertainment, The Safran Company, Troll Court Entertainment, Warner Bros. Television en DC Comics

Zo doe je mee aan de Peacemaker Seizoen 1 Winactie

Deze winactie voor het eerst seizoen van Peacemaker is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.