Perry Mason Seizoen 2 is vanaf 7 maart 2023 te streamen op HBO Max

Het tweede seizoen van Perry Mason gaat op 6 maart 2023 in première op HBO Max. Perry Mason Seizoen 2 zal vanaf 7 maart 2023 in Nederland te zien zijn. Het verhaal van Perry Mason Seizoen 2 speelt zich maanden af nadat de Dodson-zaak tot een einde is gekomen. Er is een kind uit een machtige oliefamilie op brute wijze vermoord. Wanneer de Officier van Justitie naar een daklozenkamp gaat om de meest voor de hand liggende verdachten op te sporen, raken Perry, Della en Paul meer en meer verwikkeld in een zaak die verreikende samenzweringen zal blootleggen. Daarnaast zal het hen doen nadenken over wat het echt betekent om schuldig te zijn.

De cast van Perry Mason Seizoen 2 bestaat onder andere uit Matthew Rhys, Juliet Rylance, Chris Chalk, Diarra Kilpatrick, Eric Lange, Justin Kirk, Katherine Waterston, Hope Davis, Fabrizio Guido, Peter Mendoza, Mark O’Brien, Paul Raci, Jen Tullock, Jon Chaffin, Onahoua Rodriguez, Jee Young Han, Sean Astin, Tommy Dewey, Shea Whigham en Wallace Langham. Uitvoerend producenten van de serie zijn Jack Amiel, Michael Begler, Amanda Burrell, Robert Downey Jr., Susan Downey, Joe Horacek, Matthew Rhys en Tim Van Patten. De serie is gebaseerd op de personages die bedacht zijn door Erle Stanley Gardner.

Over Perry Mason Seizoen 2

Perry Mason is een Amerikaanse tijdsgebonden dramaserie dat ontwikkeld is door Rolin Jones en Ron Fitzgerald voor HBO. De serie is gebaseerd op het gelijknamige personage dat bedacht werd door Erle Stanley Gardner. Het eerste seizoen ging in première op 21 juni 2020. In juli 2020 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen. In april 2021 werd er bekendgemaakt dat Jones en Fitzgerald de serie hadden verlaten als showrunners. Jack Amiel en Michael Begler namen hun rollen over. Matthew Rhys speelt al sinds seizoen het titulaire hoofdpersonage.

Bekijk hier de officiële trailer van Perry Mason Seizoen 2. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.