Perry Mason Winactie | Gesloten

Perry Mason maakt zijn comeback in deze nieuwe HBO-serie die al vanaf 11 december 2020 te koop is op Blu-ray en Dvd. Seizoen 1 vertelt het verhaal over hoe Perry Mason een strafrechtadvocaat is geworden. Met dank aan Warner Bros. Home Entertainment Benelux en Day One MPM voor de samenwerking. Wil jij weten hoe jij kans kan maken op een Blu-ray exemplaar van deze serie? Lees dan snel dit artikel verder!

Over Perry Mason Seizoen 1

Perry Mason is een Amerikaanse misdaadserie die gebaseerd werd op de gelijknamige protagonist uit de boeken van auteur Erle Stanley Gardner. De serie ging op 21 juni 2020 in première op de Amerikaanse betaalzender HBO. Het titelpersonage wordt vertolkt door Matthew Rhys. Van 1933 tot 1970 schreef auteur Erle Stanley Gardner meer dan 80 detectiveromans over de fictieve strafrechtadvocaat en speurneus Perry Mason. In de 20e eeuw werden er verscheidene radioshows, films en televisieseries op de boeken gebaseerd.

De eerste aflevering vestigde met 1,7 miljoen kijkers een record voor de betaalzender. Perry Mason werd als een miniserie ontwikkeld en gepromoot. Maar HBO gaf in juli 2020 groen licht voor een tweede seizoen. De serie speelt zich af in 1932 en draait rond de ontvoering van een kind. In 1932 was Amerika in de ban van de ontvoering van Charles Lindbergh jr. Ook de bekende detectiveroman Murder on the Orient Express (1934) van schrijfster Agatha Christie is gebaseerd op de Lindbergh-ontvoeringszaak.

Perry Mason Winactie Seizoen 1
Actrice Tatiana Maslany heeft ook een rol in het eerste seizoen van Perry Mason.

Stukje uit mijn Recensie

Ik zou niet per se willen zeggen dat de serie slecht geregisseerd is, maar er zijn wel duidelijke aanwijzingen dat de regisseurs beter werk hadden kunnen leveren. Zo weten ze niet goed John Lithgow een directie in te laten gaan met zijn acteerwerk. Echter ligt het grootste probleem van deze serie bij het scenario. Seizoen 1 van Perry Mason mag dan een vermakelijke serie zijn, maar het is qua verhaalverloop erg bagger geschreven. In een zogenaamde detective-advocaten serie krijgen we in de eerste aflevering al te zien wie de dader van de misdaad is. Hierdoor zit je bijna de rest van het hele eerste seizoen toe te kijken naar hoe de personages de dader proberen te vinden.

Dit terwijl jij als kijker al lang weet wie de dader is. Dit voelt erg frustrerend en onlogisch aan. Je weet nog niet de duidelijke motieven van de dader, maar je weet wel dat hij het heeft gedaan. Dat je dus nu meerdere afleveringen moet gaan toekijken naar zogenaamd spannend detectivewerk om de dader te ontraadselen, is vrij onlogisch. Want de kijkers van deze serie weten al wie het heeft gedaan. Lees mijn volledige recensie hier.

Bekijk hier de officiële trailer van Perry Mason Seizoen 1.

Informatie Perry Mason Winactie

  1. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk. Deze mail kan gestuurd worden naar: contact@sebkijk.nl.
  2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  5. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  6. Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen aan de Perry Mason Winactie

Als je mee wilt doen aan de Perry Mason Winactie, dan moet je twee stappen ondernemen. 

  1. Volg mij op mijn Instagram of Facebook-account. Klik hier voor Instagram en hier voor Facebook.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze winactie. 
  3. Belangrijk om te weten! Je kunt je aanmelden voor deze winactie tot 17 januari 2021 00:01. Ik zal op 17 januari of 18 januari 2021 contact opnemen met de winnaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: